DERMADROPceuticals

DERMADROPCEUTICALS

Az új DERMADROPceuticals termékcsalád a DERMADROP professzionális klinikai TDA kezeléseinek személyre szabott kiegészítője. A DERMADROPceuticals-t számos bőrtípusra fejlesztették ki: a bőröregedés jeleinek megakadályozására, ezek javítására vagy a diagnosztizált problémás bőr megjelenésének javítására.

A DERMADROPceuticals a gyógyszerészeti kutatások eredményein alapul. Minden sorozat egy olyan aktiváló szérumból áll, amely mélyen behatol, és egy testreszabott összetevőt tartalmaz, amely a bőr ápolására és védelmére szolgál. A tápláló kezelésre való felkészüléshez minden bőrtípusra alkalmas, enyhe tisztító habot használjunk.

A DERMADROPceuticals bőrgyógyászatilag tesztelt és színezék-, valamint paraffin- és szilikonolajoktól mentes. A tartósítószerektől való mentesség érdekében az érzékeny szérumok olyan üveggyöngyöket tartalmaznak, amelyek elősegítik a készítmények behatolását, frissességük megőrzését és hatékonyságát.

[vcex_divider style=”dotted” icon_color=”#000000″]

DERMADROP Ajándékutalvány

25.000 Ft értékű DERMADROP Ajándékutalvány – Most 10% kedvezménnyel!

25 000 Ft helyett 22 500 Ft

Lift N10 vitalizáló és feszesítő nappali krém, 50 ml
N10 SOROZAT – BELSŐLEG ÖREGEDŐ BŐRRE

Az aktív összetevők egyedülálló koktélja ebben az intenzíven tápláló nappali krémben kényezteti a csökkent kollagén tartalmú belsőleg öregedő bőrt: a kollagénszintézist elősegítő peptideket, fitohormonokat, hidratáló faktorokat és értékes olajokat tartalmaz. Élénkítő, feszesítő hatása révén aktiválja a mikrokeringést és növeli a bőr saját barrier védelmét.

20 700 Ft

Mitocell hyaluronsavas regeneráló szérum, 20 ml
MITOCELL SOROZAT – KÜLSŐLEG LÁTHATÓAN ÖREGEDŐ BŐRRE

Ez a rendkívüli szérum tökéletesen optimalizálja a külsőleg öregedő bőrt. Elősegíti az extracelluláris mátrix kialakulását, serkenti a mély regenerációt, feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét.

33 700 Ft

Mitocell tápláló krém mindennapra, 50 ml
MITOCELL SOROZAT – KÜLSŐLEG LÁTHATÓAN ÖREGEDŐ BŐRRE

Az külsőleg öregedő, károsodott bőr sok védelmet és gondoskodást igényel. A sejtek táplálására kifejlesztett gazdag nappali krém tökéletesen alkalmas a feladatra. A peptidek elősegítik a kollagén stimulációt és a keresztkötés kialakulását, míg az antioxidánsok védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen és megakadályozzák a kollagénrostok glikációját. Az UV-védelem eredményeként enyhe depigmentáló hatása van.

28 400 Ft

Proderm szérum a bőrhibák megoldására, 20 ml
PRODERM SOROZAT – A DIAGNOSZTIZÁLT BŐRPROBLÉMÁKRA

A magas koncentrációjú Proderm szérumnak gyulladásgátló, antibakteriális és tisztító hatása van. Csökkenti a bőr irritációját és serkenti a bőr megújulását, valamint pozitív hatása van a diagnosztizált bőrproblémákra.

22 100 Ft

Proderm control 360 könnyű krém, 50 ml
PRODERM SOROZAT – A DIAGNOSZTIZÁLT BŐRPROBLÉMÁKRA

A Proderm sorozat krémje baktériumok és gyulladásos bőrproblémák kezelésére szolgál. Innovatív gél-krém formula, amely 24 órán keresztül fejti ki a hatását. Gyulladásgátló és bőrnyugtató hatása van. A liposzómák a bőrbe hatolva aktiválódnak.

20 800 Ft

Hydra N5 ultra könnyű krém nappalra és éjszakára, 50 ml
N5 SOROZAT – FIATAL, TELÍTETT BŐRRE

Egyedülálló nappali és éjszakai krém, ez a zselé krém csökkentett zsír-, és lipid tartalmú, amely ápolja a fiatal bőrt. A könnyű textúra intenzív hidratáltságot biztosít és C-vitaminnal és antioxidánsokkal látja el a bőrt.

18 100 Ft

Hyal N10 hyaluronsavas lifting szérum, 20 ml
N10 SOROZAT – BELSŐLEG ÖREGEDŐ BŐRRE

A rendkívül hatékony szérum a belsőleg öregedő bőr mélyén fejti ki a hatását: Az öregedésgátló hatóanyagok speciálisan adaptált koncentrációjával serkenti a bőr kollagén termelését, támogatja a sejtek megújulását és fokozza a bőr hidratáltságát. A ráncok láthatóan csökkennek és a bőr rugalmassága javul.

24 600 Ft

Hyal N5 azonnali infúziós szérum, 20 ml
N5 SOROZAT – FIATAL, TELÍTETT BŐRRE

A gondosan kombinált hatóanyagok, köztük az alacsony és közepes molekulatömegű hyaluronsav, a Hyal N5 szérumunkat fokozottan hidratáló hatásúvá teszik. Kiegyensúlyozza a bőr hidratáltságát, mélyen revitalizálja a bőrt és stimulálja a sejtek légzését. A szárazság által okozott korai ráncokat láthatóan kisimítja.

19 300 Ft

DERMADROP Men Fight Serum

Mindennapi segítség a bőröregedés elleni harcban, otthoni használatra. Ellátja a bőrt a számára szükséges tápanyagokkal, visszaállítja annak természetes hidratáltságát. Csökkenti a ráncok mélységét és láthatóságát, elősegíti a természetes sejtmegújulást, növeli a bőr védekező képességet. Röviden: a támadás folytatódik, az öregedés jelei visszavonulnak.

DERMADROP Men Rescue Serum

Csak úgy, mint a TDA formula, DERMADROP Men Rescue Serum is nyugtató hatással bír még a legirritáltabb bőrre is. Csökkenti a bőrpírt, és a borotválkozás után kialakult irritációt. Egész napos intenzív hidratáltságot biztosít a férfi bőrnek.

[vcex_divider style=”dotted” icon_color=”#000000″]

Érdekli a DERMADROP? Töltse ki az adatlapot, és mi felvesszük Önn
Érdeklődési kör
[Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Inno Shape Kft. a www.innoshape.hu használata során megadott adataimat az adatkezelési szabályzatban meghatározott célokból kezelje.]