DERMADROP

A DERMADROP – Hatékonyabb tű nélküli hatóanyag bevitel

A DERMADROP egy olyan öregedés gátló terápia, mely tartósan feszesíti a bőrt injekciós tű nélkül.

A TDA jelentése „transzdermális alkalmazás”, ami bőrön keresztüli hatóanyag-bejuttatást jelent. Ez a világ első bőrgyógyászati-esztétikai terápiás módszere, mely az öregedést gátló aktív összetevőket fájdalom nélkül juttatja be a bőr legmélyebb rétegei közé.

Egy sikeres módszer

A DERMADROP rendszer felépítése a következő: áll egy számítógép-vezérlésű applikációs állomásból, egy kézi applikátorból és a különböző DERMADROP patronokból.

A DERMADROP használata nagyon egyszerű.

 • A központi egység a készüléket az adott kezeléshez állítja.
 • Bőrtípusra és korra való tekintettel más-más kezelés lehetséges.
 • A készülék alkalmazása alatt a rendszer az érintőképernyőn tájékoztatja a felhasználót a hátralévő időről és a terápia intenzitásáról, valamint végigvezet a különböző alkalmazási területeken.

Hatásmód

 1. A TDA hordozó anyag aktív összetevői tiszta oxigénnel keverve jutnak a TDA applikátorba.
 2. A hatóanyag a hangsebességnél gyorsabban kerül fel a bőrre.
 3. A TDA megnyitja a felsőbb bőrrétegeket és átjárót képez a bőr áthatolására, például a hyaluronsav mélyre juttatásával.
 4. Már néhány kezelés után rétegek képződnek, melyek tartós sejtosztódást és a bőr regenerálódását eredményezik.
JPEG_DERMADROP-TDA-2
JPEG_DERMADROP-Handstück

Siker számokban

A TDA aktív összetevőket szállít a mély irharétegbe. Az aktív összetevők rétegei szabályozzák a szabad gyökök egyensúlyát és az oxigén jobb ellátását.

Tudományos vizsgálatok bizonyítják a DERMADROP hatásait:

 • 62%-kal jobb oxigén ellátás
 • 60%-kal hidratáltabb bőr
 • 54%-kal simább homlok
 • 166%-kal kevesebb szarkaláb
 • 132%-kal kisimultabb száj környéki ráncok

Az újgenerációs öregedésgátló terápia  már Magyarországon is elérhető! Legyen  az elsők között a Partnerünk! Keressen bennünket bizalommal: InnoShape Kft.-Budapest 06 70 604 1601

A DERMADROP transzdermális hatóanyag-bevitelről, és a kezelés-típusokról bővebben a DERMADROP hivatalos oldalán tájékozódhat.

[vcex_callout button_text=”Letöltés” button_style=”flat” button_color=”black” button_border_radius=”3px” button_target=”self” button_rel=”none” button_url=”https://www.dropbox.com/s/jwa2ksvb5zro9ma/170410_DERMADROP_Magazin_HU.pdf?dl=0″]Tudjon meg többet, és töltse le a legfrisebb Kozmetikai Intézmények SZÁMÁRA készített DERMADROP Magazint.[/vcex_callout]