eClettica

eClettica - LASERSIN 3.0 Technology

Tűszúrásmentes, innovatív lézeres lipolízis és alakformálás

A Winform Medical engineering megalkotta a Phorma Beauty vonalat, amelynek célja, hogy magas klinikai teljesítményt biztosíthassunk megfelelő biztonság mellett vendégeink szépségéért.

A legújabb, orvostechnikai alakformáló technológia:

eClettica

Az eClettica célja, hogy fájdalom és tűszúrás nélkül, klinikai hatékonysággal és biztonsággal érje el a természetes bőrfeszesítést, zsírtöbblet-redukálódást és a cellulit csökkenését, megszűnését.

Regisztrálj szakmai nyílt napunkra, ahol most kipróbálhatod az eClettica eszközt!

Íme a legújabb technológia:

N-FI – tűszúrásmentes hatóanyag-bejuttatás

Az N-FI módszer azt az evolúciót képviseli, amelyben az alapvető elemek módosíthatják a biológiai szövetet, előkészítve a transzportált molekula sikeres befogadását és elterjesztését.

Az N-FI tűszúrásmentes bejuttatás rendszere előre programozott, azonban lehetőséget nyújt személyre szabott kezelésre is, egy okosszoftver segítségével (“Free” mód).

eClettica

Multimodális platform, amely az összes orvosi tapasztalatot és kutatást tartalmazza: SIN, több hullámhosszú lézer, led, lipolízis. Tecar és krioterápia kombinációja. 

Erős és kifinomult szoftverrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a leadott energia biztonságos vezérlését, intuitív és barátságos felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelő munkáját.  

Az eClettica lehetővé teszi, hogy maximális sokoldalúságot biztosítson széles és hatékony szolgáltatás nyújtásához a legösszetettebb és legnehezebb esetekben is.  

eClettica – LASERSIN kezelések

[vcex_divider height=”2px” color=”#000000″]

SINLASER SCULPT

Lézeres lipolízis biostimuláció

A SINLASER SCULPT egy szinergikus rendszer a fibrotikus és a lipid szövetek biostimulációjára. Segítségével normalizálhatóak a szövetek, megszüntethetőek a gyulladások. Olyan módszer, amely egyesíti a felületes és mély stimulálását a zsírsejteknek, továbbá a vaszkuláris-, miofaszcinális- és lágyrész-sejteknek. A cellulit számos fajtája kezelhető vele a személyre szabott testkezelés eléréséért.

A SINLASER SCULPT az egyetlen olyan szinergikus lézeres, kavitációs és diatermikus ultrahangrendszer, amely képes metabolikus, kémiai és mechanikai hatások elérésére, kezeli a cellulitot, csökkenti a zsírtöbbletet.

3CHRONIC LASER LIPOLYSIS

Célzott megoldás a lokalizált zsírosodás ellen

A lokalizált zsírosodás megszüntetésére szánt eszköz. Három különböző lézerhullámmal működik, hogy különböző mélységekben behatoljon a szövetekbe, és ezáltal széleskörűen lépjen kölcsönhatásba a kapcsolódó kromoforokkal.

Ezek a kezelőegységek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy mással is foglalkozzon, miután az előre beállított szoftver segítségével a kezelendő és aktivált pontokon alkalmazza az eszközt.

REGENERALUX RENDSZER

Biostimulációval a cellulit ellen

Rendelkezik a felszíni és mély érszövetek biostimulációjára szolgáló technológiával.

A REGENERALUX által előállított “vaszkuláris torna” kiküszöböli az alsó végtagokban a folyadék megrekedését, és a folyadékokat nem mechanikus, hanem biológiai hatással üríti ki. Az előaállított inger regenerálja a szövetek mikrocirkulációját, az extracelluláris mátrixot, támogatja a nyirokrendszert.

A rendszer automatikusan váltogatja a monokromatikus vezetett biostimulációt, a tecar-ultrapulzust és a Peltier-cellákkal történő hűtést, így segítve elő a sejtekben történő mikrocirkulációt és a bőr tónusosságának növelését. A hőmérséklet növekedését a test produkálja, tehát endogén és nem exogén. Ezért a mátrix módosításával javulást érünk el a mikrocirkulációban, amely a vizet elérhetővé teszi.

SIN kezelőegység

Innovatív okosszoftver a tökéletes bőr szolgálatában

Az eClettica kezelőegység kínálata kiegészül a klasszikus Tecar bipoláris és monopoláris mellett a megújított SIN kezelőegységekkel. Új, ergonomikus és praktikus design, kifinomult szoftverrel felszerelve.

A SIN kezelőegység lehetővé teszi a bőrben felhalmozódott salakanyagok oldását, a szövetek regenerációját. A kezelések sikerességéhez járul hozzá azzal, hogy az alakformálás előtt biztosítsa a megfelelő nyirokáramlást, segítve ezzel a test tisztító folyamatait.

5+1 programmal a tökéletes bőrért

5 előre beállított program:

01

Tonizálás

02

Feltöltés befecskendezés nélkül

03

Transzdermális szállítás – test, fertőtlenítő fénnyel

04

Lokális zsírosodás

05

Cellulit kezelés

+1

+ “Free” mód

Eredmények

[vcex_divider height=”2px” color=”#000000″]

5 különböző előre beállított mód, amelyek segítenek bármilyen tökéletlenségen 

Vezetett és okos szoftver 

“Free” mód a személyre szabott kezelésekért 

SIVSEA rendszer a túlzott energialeadás elkerülésére a kezelés során

Válassza az innovatív, biztonságos és fájdalommentes lézeres lipolízis alakformálást! Ismerje meg a Phorma Beauty-t és az eClettica kezeléseket!