Készülj promóciókkal a nyárra

Minden évszakban alkalmak egész sora adódik arra, hogy valami szezonális promócióval, akcióval lepd meg Vendégeid. Most, amikor közeledik a nyár, ébredezik a természet, minden gyönyörű színekbe borul, a lehetőség csak arra vár, hogy kihasználd. Az alábbi cikkben néhány hasznos tanácsot adunk, amelyeket, ha megfogadsz, könnyedén fellendítheted szalonod forgalmát a nyári időszakban.

Ne tegyél fel mindent egy lapra

Spring cleaning concept. Tulips in vase on window sill

Készülj több ötlettel, kínálj választási lehetőséget Vendégeidnek. Lehet ez egy extra ajándék, vagy kisebb kezelés egy szolgáltatás mellé, vagy egy kisebb, százalékos kedvezmény is. Ha legalább 3-4 ajánlatot kínálsz, nagyobb eséllyel találnak olyat, amit szívesen kipróbálnának, megvennének. Minél nagyobb a választás lehetősége, annál inkább személyre szabott lehet a döntés. Azt választhatja, amelyik a legjobb neki, ami a legjobban illik hozzá.

 

Néhány tipp, hogyan érd el, hogy nyári promóciód a lehető legtöbb emberhez eljusson

Van honlapod? Jelen vagy a közösségi oldalakon? Használd ki!

Hirdesd ajánlataidat a közösségi oldalaidon, és a honlapodon is. Figyelj arra, hogy a megjelenés, a grafika minden esetben hasonló legyen, hogy az emberek könnyebben össze kössék őket, könnyebben felismerhetőbbek legyenek. Ha megvan a közös grafika, akkor a szalonodban is kiteheted a promóciódat nyomtatott formában. Ez lehet ajándékkártya, szórólap, vagy egy kisebb plakát is.

 

Ugye Te is gyűjtöd Vendégeid elérhetőségét?

Küldj körlevelet Vendégeid e-mail címére, és tedd személyesebbé a promóciódat. A hirdetés e formájával nem csak időt, de pénzt is takaríthatsz meg, és mégis nagyon sok emberhez eljuthatsz.

Hirdesd a tavaszi-nyári megújulást

Adj tippeket Vendégeidnek a tavaszi megújulásra, készítsd fel őket a nyárra és mondd el nekik, hogy Te, hogyan tudsz ebben segíteni Nekik. Van egy olyan arckezelésed, amivel tökéletesen felkészítheti bőrét a melegebb, napsütéses napokra? Írj róla a Facebook oldaladon, vagy írj blogokat ebben a témában a honlapodra.

 

 

Ne csak Vendéged külsejét változtasd meg, hanem szalonod megjelenését is

Itt ne csak szalonodra gondolj, hanem Facebook oldaladra és a honlapodra is. Készíts színes, üde, vidám nyárias designt oldalaidnak. Bejegyzéseid szóljanak a nyári tippekről, hogyan készítheti fel bőrét a meleg nyári napokra és arról, hogyan segíthetsz ebben Vendégednek.

 

Íme néhány tipp, amivel felturbózhatod promóciód sikerét

  • Tedd közzé promóciódat a kisebb forgalmú napokon, mint pl hétfő
  • Promótálj kevésbé népszerű szolgáltatást
  • Adj meg időkorlátot a választáshoz

Ha szeretnél még többet megtudni a tokéletes promóció felépítéséről, ha szeretnél olyan tudás birtokába kerülni, aminek segítségével garantáltan megduplázhatod bevételeidet, akkor vegyél részt Prémium Szolgáltatás Értékesítés tréningünkön, és mi mindenre megtanítunk, amivel sikerre viheted szalonod.