Kedves Kolléga!

Az Inno Shape Kft. elindítja a Maradj Talpon programot

 

A sajnálatosan kialakult helyzettel kapcsolatosan a következő intézkedéseket hozzuk meg:

 

A jelenleg rendelkezésünkre álló saját gépparkunkat, technológiáinkat egytől-egyig szeretnénk díjmentesen felajánlani, olyan szakemberek számára, akik velünk együtt már most a jövő építésén, a lemorzsolódott vendégkör visszaépítésén gondolkodnak.

A jelenleg kialakult helyzetben úgy érezzük,

most talán még inkább fontosabbá válnak:

az emberi kapcsolatok

a szolidaritás

a hála

és a kölcsönös segítségnyújtás

Piaci átrendeződés tapasztalható a szépségiparban. Csak azok a kozmetikus fognak tudni érvényesülni a szakmában, akik hajlandóak fejlődni, új, innovatív technológiákat bevezetni vendégeik számára.

A következő hetek számunkra is az újratervezés, a mérlegelés, az építkezés időszaka lesz, és teljesen megértjük, ha Ön is ugyanezt érzi!

Természetesen lesznek lemorzsolódott vendégek, és egyes szolgáltatások is csak hosszú idő elteltével lesznek újra népszerűek a szakmában. Talán megváltozik egyfajta értékrend, és az emberek visszafogottan fognak majd áldozni a szépségükre, kezelésekre.


Mi mégis igyekszünk pozitívan, a jelenre fókuszálva, elővigyázatosan, de bizakodóan tekinteni a jövőre, és biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg hittel, és inspirációval minden újraépíthető.

Felfoghatjuk ezt az időszakot lehetőségképpen is,
hogy fejlődjünk, és megújuljunk a szakmánkon belül.


Éppen ezért azt gondoljuk, hogy egy teljesen új technológia felkínálása a vendégek számára, megfelelően, előre felépített marketinggel, teljesen biztos sikert hoz majd magával.

Pályázat útján díjmentesen adjuk át az alábbi technológiáinkat szakemberek számára, az ezekhez szükséges minden információval, marketing tervvel, és segítségnyújtással!

1. DERMADROP transzdermális bőrfeltöltés

Az első és az egyik leggyorsabban fejlődő nem-invazív anti-aging technológia az arc bőrének fiatalítására a német MedDrop Technology és a svájci Arivine Pharma fejlesztése alapján.

2. Winshape alakformálás

Az orvosi ultrahang, a Tecar hullám, és a lökéshullám terápiák kombinációja az olasz Winfrom Medical világszabadalma jóvoltából.

3. Tecar terápia a valódi biostimulációs anti-aging

és szöveteket frissítő arc és bőrfeltöltő eljárás a megfelelő sejtszintű anyagcsere folyamatok elősegítésével.

4. Shockwave Dual Power

A lökéshullám terápiák új dimenziója kifejezetten orvosok, gyógytornászok, fizioterapeuták számára kifejlesztve, a szövetek egészségének megőrzéséért, és megfelelő regenerációs folyamatok beindításáért.

Kérjük továbbá, hogy az alábbi űrlap kitöltésével segítse a munkánkat!

 

Erre azért van szükség, mert sokéves tapasztalatunk alapján egy-egy kozmetika profiljának alapadatait megismerve már el tudjuk dönteni, melyik technológiával tudjuk a legtöbbet kihozni az adott szalon működéséből, illetve, hogy érdemes-e Önnek energiát és időt fektetnie az adott technológia megismerésébe!

 

Díjmentesen bérbeadható gépeink száma természetesen korlátozott, így kérjük, hogy mielőbb jelezze érdeklődési szándékát felénk!

Tekintsünk együtt a jövőre úgy, mint lehetőségre a fejlődés útján, inspirálódjunk, és alkossunk újat!

Legyen 2021 az új lendület, és a lehetőségek éve!

Üdvözlettel,
Pesti Antal
CEO