Mitől egyedülálló a ReCell által
használt technológia?

A világon elsőként a ReCell alakformáló gép alkalmaz olyan megoldást, amely 3 technológia jótékony hatásait ötvözi egyetlen gépben. A Tecar hullám, az Ultrahang, valamint a Lökéshullámok együttes használatával kimagasló és látványos eredmények érhetők el már az első kezelést követően. Egyetlen kezelés alkalmával 3 különböző hatás érhető el, ezáltal lerövidíthető a kezelés időtartama is.

Próbáld ki
bemutatószalonunkban!

Hogyan működik a ReCell?

 

Amikor a lökéshullám keresztüljut az élő szöveteken, az említett szövetek egy jótékony mikrohidro masszázst kapnak, ami lehetővé teszi a biokémiai és sejtszintű reakciókat, és mindez nagy hatással van a testi aránytalanságokra. Amik lehetnek cellulit, elhízás.

A Recell bemutatja az egymodelles lökéshullám készülékek evolúcióját. Egy készülék, ahol egy „modelben” szerepel több technológia. A Recell bemutat egy hatalmas nemzetközileg levédett technológiát, megtörve ezzel a több évtizede tartó állóvizet a hanghullám terápiás gépek között.

A koncepció a jelszava: „Ha rendelkezésedre áll az ajtó nyitó kulcs, teljesen felesleges azt a válladdal betörni.”

A Winform tudományos kutatói több évtizede keresték ezt a kulcsot, amit egy szövet-átalakító lehetőségben találták meg. Mindezt a hanghullám hatékonyan támogatja, ezért nincs szükség extrém nagy nyomásra. A bőr és egyéb szabálytalanságok kezelése gyors és hatékony módon történik.

Az első fájdalommentes
akusztikus hullám

A Recell az egyedüli technológia, ami teljesen fájdalommentes a kliens számára.

Ebben a készülékben megtartottuk a hagyományos lökésterápia előnyeit. De mindezt kényelmes és biztonságos formában alkalmazzuk, azért, hogy a klienseink ne érezzenek semmiféle fájdalmat vagy diszkomfort érzetet a kezeléseink alatt.

A Recell egy olyan innovatív esztétikai eszköz, amely fókuszált lökéshullámmal dolgozik a Shockdual és Schockfocus módot egyesítve

A szabadalmaztatott Shockdual módszer egy terápiás szinergikus elven alapul. A víz folyam lehetővé teszi a lökéshullámnak, hogy gyorsabban terjedjen a többi lökéshullám készülékekhez képest.

ReCell elhozta a lökéshullám eszközök evolúcióját,
legyél Te is a részese ennek a szenzációnak!

Használd ott, ahol
a legnagyobb szükség van rá

A ReCell innovatív technológia lehetőséget ad arra, hogy helyspecifikusan is alkalmazható legyen, tehát csak a legproblémásabb területen fejtse ki hatását. Csak a hasi területen vagy a combokon van szükség a kezelésre? A ReCell könnyű, felhasználóbarát programjainak köszönhetően ez soha nem volt még ennyire egyszerű és hatékony.

HAS:

A ReCell különlegessége, hogy 3 különböző kezeléstípus ötvözetével egyszerre több problémára nyújt megoldást.

Az alkalmazott lökéshullámok segítségével
stimulálja a sejtfolyamatokat, felbontja a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét.

A kötőszövetek közül eltávolítja a felesleges vizet, így a kezelt felületen rendívül látványos alakformáló és feszesítő hatása van.

KAR:

Ints búcsút a megereszkedett bőrnek!

ReCell a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja a – nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitelnek köszönhetően a testünkben kocsonyás állagúvá alakult – vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ezzel regenerálja a kötőszövetek tapadási képességét, így a kezelt bőrfelület visszanyeri rugalmasságát.

FENÉK:

1 kezelés – 3 megoldás!

A ReCell alakformáló, bőrfeszesítő, és sejtfolyamatokat stimuláló hatásaival egyszerre érhetsz el eredményeket az alakformálás, a bőrfeszesítés, és a cellulit kezelésének területén. A ReCell a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja a testünkben kocsonyás állagúvá alakult vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ezért a kezelés után egy látványos lifting hatás tapasztalható.

COMB:

Egyedi technológiájának, az úgynevezett Tecar hullámnak köszönhetően a test ezen területén rendkívül látványos alakformáló, bőrfeszesítő, bőrtökéletesítő, és lifting hatás elérésére képes.

Mindezeken felül csodálatos eredményeket érhetünk el a cellulit kezelésében is.

MILYEN PROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST A RECELL?

cellulit kezelése
szülés okozta elváltozások visszaállítása
striák eltávolítása
hegek halványítása
bőr rugalmasságának visszaállítása
bőrhibák eltávolítása

Nézd meg a saját szemeddel a szépítő kezelések jótékony hatását!

Striák kezelése belső combon, 6 alkalom után

Előtte

Utána

Megereszkedett bőr kezelése felkaron, 10 alkalom után

Előtte

Utána

Cellulit kezelése fenéken, 6 alkalom után

Előtte

Utána

Fájdalommentes módszer mellékhatások nélkül

A ReCell forradalmi módszere az egyedülálló elektromos impulzuson alapuló lökéshullám, amely 3 különböző technológia ötvözetéből épül fel.

Tecar hullám

Ha lökéshullámok segítségével stimuláljuk a sejteket, rengeteg folyamatot vagyunk képesek sejtszinten is stimulálni, serkenteni, ezáltal jóval látványosabb és intenzívebb eredmények érhetők el, mint egy egyszerű krém vagy injekció használatával. A WinForm Medical Engineeering szakértői megalkották azt a frekvenciát, amelynek segítségével a sejtek roncsolása nélkül lehetséges a bőr mélyebb rétegeibe hatolni. A módszer lehetővé teszi, hogy nagy molekulatömegű, aktív összetevőket juttassunk a sejtek közötti térbe anélkül, károsítanánk a sejteket, illetve a bőrszövetet. A készülék alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokat használ hordozóként, melyet egy állandó áramú generátor termel, amely képes a bőr ellenállásának megváltoztatására, stabil és reprodukálható körülményeket teremtve.
A Tecar hullám használata radikálisan megkönnyíti az alacsony és nagy molekulatömegű aktív összetevők – mint a hyaluronsav vagy különböző fibrinolitikumok – bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.
A módszer segítségével lehetővé válik a lökéshullámok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása anélkül, hogy akár magas nyomást, akár mechanikai hátteret alkalmaznánk. Gyorsíthatók az anyagcsere folyamatok, a felbontott zsír könnyebben távolítható el a szervezetből.

 

 

Ultrahang

Minél alacsonyabb frekvencián működik az ultrahang technológia, annál mélyebbre hatolhatunk vele a bőr szöveteinek mélyére. A ReCell által használt frekvencia 3mhz-en működik, ezáltal bizonyítottan, pontosan 2,5 cm mélyre képes hatolni a bőrfelszín alá, bármelyik testtájról is legyen szó.

 

 

Lökéshullám

Ez a fajta elektrostimuláció soha nem tapasztalt eredményekre képes. Segítségével beindítható a metabolizmus folyamata, gyorsítja az anyagcserét, mindezt teljes biztonság mellett. Szemben az eddigi mechanikus technológiával gerjesztett lökéshullámokkal a WinShape elektromos impulzusok által állítja elő a lökéshullámokat, ezáltal biztosítja a sejtek egészségének megőrzését a teljes kezelési folyamat során.

A hanghullám jelensége

A lökéshullámok akusztikus hullámok, azaz hanghullámok. Ezek nagyfokú energiát szállítanak, és speciális hullám forma jellemzi őket. A pozitív nyomások gyors tetőpontját gyors negatív szakaszok követik, mindez lehetővé teszi a mechanikai stimuláció létrejöttét. Egy vizenyős közegben keletkezik, amit továbbítanak a célzott területre, kiszámított mennyiségű energiát szállít, mindez lehetővé teszi, hogy hatással legyen az aránytalanságokra.

Amikor a lökéshullám keresztüljut az élő szöveteken, az említett szövetek egy jótékony mikrohidro masszázst kapnak, ami lehetővé teszi a biokémiai és sejtszintű reakciókat, ami felel valójában a terápiás hatásért.

Az elmeszesedett részekben,ahol gyakran fordul elő gyulladás az inakban és ínszalagokban, a lökéshullám hatására ezek a gyulladások akár teljesen meg is szűnhetnek. Annak ellenére, hogy nem igényelt mechanikai beavatkozást (pl.: törést), pusztán a helyi biokémiai folyamatokat indítja be.

Lökéshullám a Winform szerint

Mi a Recell-nél úgy gondoljuk, hogy szükséges nagy energiájú hanghullámokat létrehozni, amelyeket a szöveteken kúraszerűen alkalmazva szemmel látható eredményeket érhetünk el az alakformálásban.

Recell „Multimodal” megközelítése szerint az első legnagyobb áttörés a lökéshullám terápiák területén – a több évtizedes technológiai mozdulatlanság, állóvíz után – nagyon is megérte a várakozást, hiszen létrejöhetett egy világszintű szabadalom.

Rájöttünk arra, hogy a szövet átalakításának lehetőségével, amit a hanghullám hatékony terjedése tesz lehetővé, nincs szükség nagy nyomásra, ahogy azt a korábbi eljárásoknál megszokhattuk, ahhoz, hogy eredményeket érjünk el.

Ezt a hatást az eszközök összehangolt működésének köszönhetjük, amelyek előkészítik az utat a hullámnak

A nyomás létrejöttét a Winform Lökéshullám rendszere teljesen személyre szabta annak érdekében, hogy egyrészt minél hatékonyabban hatolhasson a biostimulált szövetekbe, minél gyorsabban elérje a célterületet és mindez irányított módon történjen.

Mi a Tecar módszer?

Ez egy rádió frenvenciás energiát szállító rendszer az emberi szervezet számára támogatott formában. Ami felügyeli és méri a testre gyakorolt kumulált energia mennyiségét és minőségét.

A ReCell szinergikus hulláma

A Winform egy szabadalmaztatott komplex rendszer, amely kinyitja azt a bizonyos ajtót köszönhetően a Tecarnak és bőrön keresztül hatóanyag-szállításnak, amely megengedi a lökéshullám behatolását, nagyon nagy nyomás és fájdalom nélkül.

A Recell egy forradalmi lökéshullám technológiát használ

A tradicionális lökéshullám: a legtöbb lökéshullám nagyon nagy nyomást használ, ami mindig fájdalmat is okoz a kliens számára.

Hogyan működik a Tecar módszer?

Létrehoz egy elektromágneses teret a pozitív és negatív elektródák között. Ez az egész rendszer akkor működik, amikor az áramkör zárva van. Létrehoz egy elektromos különbséget, ami energiát generál, és egy semleges töltésállapotot hoz létre.
Ez az elektromos különbözőség úgy működik, mint egy feszültség generátor.
Az emberi test egy másodlagos védvonal, és az elektromos ellenállásaival van egy elektromos vezető funkciója, amely lehet felszíni és mély is.
Mindez arra ad magyarázatot, hogy miért vannak az érintett szövetek a pozitív és negatív elektródák között. Hatékonyságra nézve az várható el, hogy ne csak a bőr látszólagos ellenállását vegyük figyelembe, hanem ott is figyeljünk, ahol a test egyéb területein lévő szövetek közötti ellenállás van.
Ezek szerint a mérés hányadát nemcsak a feszültség limitálhatja egyedül, hanem az elektromos vezetőképesség is.

A Tecarforesi transzdermális hatóanyag szállítás leírása

Tecarforesi egy bőrön keresztüli hatóanyagszállítási eszköz a Tecarral „összefogva”. Egy fájdalommentes eszköz mellékhatások nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy bőrön keresztül történjen az aktív hatóanyagok szállítása nagy tömegű molekulákkal, amelyek a sejtközötti állományba kerülnek anélkül, hogy a vérkeringésbe bekerülnének.
A rendszer alacsony frekvenciájú elektromos lökéseket használ, mint egy szállító. Az elektromos stimulációs hullámot létrehozza egy folyamatos áram generátor, amely lehetővé teszi, hogy variációkat hozzon létre a bőr ellenállásában a stabil és a változtatható paraméterekben.

Ezeknek az elektromos paraméter változatoknak köszönhetően ez a módszer lehetővé teszi a bőrön keresztüli hatóanyag szállítást anélkül, hogy megváltoztatná a szöveteket, és így is eléri az optimális mélységet a bőrben.

A bőrön keresztüli hatóanyag-szállítás radikálisan és hatékonyan változtatja meg azt, ahogyan a kis és nagytömegű molekulájú hatóanyagok – úgy mint hyaluronsav – beépülnek a bőrbe.

A ReCell képviseli az „egyalakú, monomodel” lökéshullám készülékek evolúcióját.


Élj Te is a ReCell nyújtotta lehetőségekkel!

Nézd meg kisfilmünket, és ismerd meg a WinShape alakformálás technológiáját!

M

Mechanikus lökéshullám

• fájdalmas
• hangos
• 50 kezelés után a fejet cserélni kell, mert kopik
• nincs hosszú távú garancia
• káros hullámokat bocsájt ki
• melegíti, roncsolhatja a sejteket

N

A ReCell elektromos impulzuson alapuló lökéshulláma:

• fájdalommentes
• csendes
• a fej nem kopik
• 5 év garancia
• nincs elektroszmog
• nem roncsolja a sejteket

ReCell a Vendégek szépségének,
a kozmetikusok egészségének szolgálatában

A tecar hullám használata melegíti a sejteket, amik a nem megfelelő alkalmazás vagy megfelelő technológia hiánya miatt akár meg is éghetnek, roncsolódhatnak. A gép feje gyorsan felmelegedhet, ami idő előtti elhasználódáshoz vezet, nem is beszélve a keletkezett elektroszmogról, amiben a kozmetikusok naponta órákat is eltöltenek. A ReCell egyedülálló technológiájának köszönhetően elnyeli azokat a hullámokat, amelyeket a sejtek nem hasznosítanak, és mindezt anélkül, hogy túlhevülne. Magába zárja az elnyelt hullámokat, ezáltal biztonságos környezetet teremt a kozmetikusoknak is.

Kinek ajánljuk?

A ReCell forradalmi technológiáját azoknak a kozmetikusoknak ajánljuk,…

akik minőségi, valóban hatékony szolgáltatást szeretnének nyújtani Vendégeiknek
akik forradalmi eredményeket szeretnének elérni a bőrfeszesítés és fiatalítás terén
akik a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszenek
akik szeretnének kiemelkedni a konkurens szakemberek közül

Teljes biztonsággal
Vendégeid szépségéért

A világon egyedülálló módon a ReCell használatakor nem keletkezik a kozmetikusokra is káros elektroszmog, hiszen a nem hasznosított elektromos impulzusokat a gép feje teljes mértékben elnyeli, így nem kerülnek az egészségre esetlegesen káros lökéshullámok a levegőbe. Nem csak a sejteket óvja meg a károsodástól a kezelések alkalmával, de a Te egészségedet is megóvja.

Tudj meg többet a technológiáról!

Programok

A kezelések kiválaszthatóak az előre beállított programok kiválasztásával, ami patológia szerint van elkülönítve. Lehetőség van arra is, hogy egy saját programot hozzunk létre, és elmentsük a készülék memóriájába.
Előre beállított programok: Elhízás, Elzsírosodás, „Nyeregtáska”, Cellulit

Software

Az előre beállított programok kiválaszthatóak a test kezelésének megfelelően. Ezeket kliensek ezrein tesztelték. Maximális testreszabás. A terapeuta létrehozhat saját programot és elmentheti azt a készülék memóriájába.

SIVSEA és SCE

A Recell két fő paramétert használ arra, hogy kezelje és értelmezze a szövetekben végbemenő változásokat.

Kéziegységek

A Recellnek szabadalmaztatott Shockdual kéziegységei vannak, a Tecar hullám, az ultrahang és a bőrön keresztüli szállítás egyesítésével. A fejek kezelhetnek kis, közepes és nagy testterületeket. Ehhez képest a Shockfocus kéziegység a szelektív és szuper összpontosított kezeléshez készült.

A SHOCKFOCUS egy speciális kéziegység a fókuszált lökéshullámhoz.
A kezelőfej különleges formája lehetővé teszi a szelektív és precíz kezeléseket. Szabályozza a nyomás nagyságát, és elérhet olyan testtájakat is, amely a szokásos kezelőfejekkel lehetetlen lenne.
Ergonomikus kialakítás és finom kezelőfelületek.

Szabadalmaztatott Shockdual, a technológia és a dizájn egysége.
A kezelőfej egy multimodel Shockwave technológiával ellátott. A forradalmi megoldás lehetővé teszi a lökéshullám használatát fájdalom nélkül.
Egyértelmű visszacsatolást tesz lehetővé a kezelés során.

Biztonsági garancia

A Recellnek van egy biztonsági rendszere, ami figyeli a felhasznált energia mennyiséget, és megszüntet bármilyen hibát.
A biztonságot garantálja egy „házőrző” rendszer, ami folyamatosan ellenőrzi, hogy a rendszer jól működjön.

Egyedülálló garanciális feltételek
az elégedett felhasználókért

Az egész világon példátlan módon, a ReCell gyártója, a WinForm Medical Engineeering 5 év teljeskörű garanciát kínál gépeire. Csatlakozz Te is az egyre bővülő felhasználói körhöz, és élvezd a WinShape nyújtotta előnyöket. Brazília, Olaszország, Lengyelország és az Arab Emirátusok után Magyarországra is megérkezett a WinForm innovatív technológiája, melynek használatával kiemelkedő eredményeket érhetők el már a legelső kezelést követően is.

Tudj meg többet a technológia hátteréről!

A WinShape partnerprogrammal járó előnyök:

5 év garancia
ISO minősítés
Számítógépes software segítség
Képzés
Marketing támogatás

Csatlakozz WinShape partnerprogramunkhoz,
és élj az egyedülálló lehetőségekkel

A Recell egy lökéshullám készülék, amelyet a Winform fejlesztett ki, hogy harcba lépjen a testen lévő aránytalanságokkal – mint a cellulit, elhízás – amelyeket kíméletesen visszaállít eredeti formájukba. Az eszköz felhasználásának területei szignifikánsan kiterjedtek köszönhetően a lökéshullám, a rövidhullám és a bőrön keresztüli hatóanyagszállítás szinergiájának. A Recell forradalmasítja a klasszikus terápiás lökéshullámot.

A RECELL


• megjavítja nyirokkeringést
• meghatározó új hajszálérhálózat kialakításában
• javítja a szövetekben létrejövő egyenletességet
• 5 év garancia
• elmulasztja a fájdalmat és fokozza a tapintó érzékelést
• újraalakítja a kezelt terület hőszabályozási folyamatait

 

A ReCell használatával nem csak egy innovatív, a világon egyedülálló technológia áll majd szalonod rendelkezésére, de partnerprogramunknak köszönhetően céljaid elérésében is segítünk. Egyedi gépbérlési és kipróbálási lehetőségekkel, exkluzív ajánlatokkal és marketing támogatással segítjük partnereinket abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Kérj egyedi ajánlatot, és élj a WinShape nyújtotta előnyökkel.

Az InnoShape Kft. célja, hogy a lehető leghatékonyabb, legújabb technológiákkal és gépekkel segítse a kozmetikus szakemberek munkáját. Magyarországon kizárólag nálunk, a WinShape partnerprogram keretein belül érhető el a ReCell egyedülálló technológiája, mely a megjelenés után mindössze fél évvel már meg is található kínálatunkban.

Innováció, egyedülálló nem invazív technológia, teljes mértékben fájdalommentes kezelések a ReCell-nek köszönhetően. Csatlakozz hozzánk, és légy egy összetartó, országos szakmai csapat tagja.