Shockwave Dual Power

A Shockwave dual power az „egy-üzemmódú” készülékek evolúciója. Azon az elven alapul, amely szerint szükséges hanghullámokat létrehozni ahhoz, hogy a szövetekben értékelhető változásokat hozhassunk létre.
A multimodel Shockwave Dual Power bemutat egy olyan nagyszerű innovációt, amely megtöri a több évtizedes állóvizet a lökéshullámot létrehozó gépek területén, mindehhez még egy nemzetközi szabadalom is társul.

Az eszköz felhasználásának területei szignifikánsan kiterjedtek köszönhetően a lökéshullám, a rövidhullám és a bőrön keresztüli hatóanyagszállítás szinergiájának.

N

A Shockwave Dual Power

• megjavítja nyirokkeringést
• meghatározó új hajszálérhálózat kialakításában
• javítja a szövetekben létrejövő egyenletességet
• elmulasztja a fájdalmat és fokozza a tapintó érzékelést
• újraalakítja a kezelt terület hőszabályozási folyamatait

A Shockwave Dual Power forradalmi technológiáját azoknak az orvosoknak, fizikoterpeutáknak és gyógytornászoknak ajánljuk,

akik a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszenek

akik szeretnének kiemelkedni a konkurens szakemberek közül

akik forradalmi eredményeket szeretnének elérni

Shockwave dual power világon egyedülálló technológiája lehetőséget nyújt az orvosok, gyógytornászok és fizikoterapeuták számára, hogy a lehető leghatékonyabb technológiával javíthassanak pácienseik életminőségén!

A Shockwave Dual Power koncepciója egy egyszerű és hatékony mondattal foglalható össze:

Ha rendelkezésedre áll a kulcs egy ajtó kinyitásához, teljesen fölösleges ajtóstól törni a házba.

A Winform kutatói hosszú ideig dolgoztak, hogy megtalálják ezt a kulcsot. Arra is rájöttek, hogy hogyan lehet a szövetekben létrehozni módosulást, mindehhez nincs szükség nagy nyomásra, ellentétben a hagyományos lökéshullám készülékekkel.
A létrejött lökés nyomását meghatározza egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a hatékony behatolást a szövetekbe, és ezzel együtt a célpontot gyors és szabályozott módon éri el.

Mindez ahhoz vezet, hogy megtartja a hagyományos lökéshullámú gépek előnyeit is, miközben nem okoz semmilyen fájdalmat vagy diszkomfort érzést.

A Shockwave Dual Power bemutatja az egymodelles lökéshullám készülékek evolúcióját. Egy készülék, ahol egy „modelben” szerepel több technológia.
A Shockwave Dual Power bemutat egy hatalmas nemzetközileg levédett technológiát, megtörve ezzel a több évtizede tartó állóvizet a hanghullám terápiás gépek között.

A koncepció a jelszava: 

„Ha rendelkezésedre áll az ajtó nyitó kulcs, teljesen felesleges azt a válladdal betörni.”

A Winform tudományos kutatói több évtizede keresték ezt a kulcsot, amit egy szövet-átalakító lehetőségben találták meg. Mindezt a hanghullám hatékonyan támogatja, ezért nincs szükség extrém nagy nyomásra. A bőr és egyéb szabálytalanságok kezelése gyors és hatékony módon történik.

Az első fájdalommentes akusztikus hullám

A Shockwave Dual Power az egyedüli technológia, ami teljesen fájdalommentes a kliens számára.

Ebben a készülékben megtartottuk a hagyományos lökésterápia előnyeit. De mindezt kényelmes és biztonságos formában alkalmazzuk, azért, hogy a klienseink ne érezzenek semmiféle fájdalmat vagy diszkomfort érzetet a kezeléseink alatt.

A Shockwave Dual Power egy olyan innovatív fizikoterápiás eszköz, amely fókuszált lökéshullámmal dolgozik a Shockdual és Schockfocus módot egyesítve

A szabadalmaztatott Shockdual módszer egy terápiás szinergikus elven alapul. A víz folyam lehetővé teszi a lökéshullámnak, hogy gyorsabban terjedjen a többi lökéshullám készülékekhez képest.

A Shockwave Dual Power elhozta a lökéshullám eszközök evolúcióját, legyél Te is a részese ennek a szenzációnak!

A Shockwave dual power nem csak egy a világon egyedülálló technológiát kínál és elképesztő hatékonyságot garantál, de mindezt fájdalommentesen, így rövid időn belül növelheted a visszatérő pácienseit számát!

Hogy működik a
Shockwave Dual Power?

A lökéshullám az élő szöveteken áthalad, ezek a szövetek kapnak egy jótékony mikro-hidro masszázst, mindez képessé teszi a hullámokat arra, hogy biokémiai és sejtszintű reakciót váltsanak ki, ami végül is a terápiás hatásért felelős.
Az elmeszesedett területekben, ahol gyakran lehet az inakban, ínszalagokban gyulladás, a lökéshullámmal végzett kezeléseknél ezek a gyulladások megszűnhetnek. Az ezzel a készülékkel végrehajtott terápiák nem közvetlen mechanikai beavatkozások (pl. törés), hanem egy biokémia folyamat során létrejövő reakció.

A Shockwave és a biológia szövetek kölcsönhatásai

A Shockwave hatásai a gyógyítási területeken igen széles körű és több mint 40 éve használják sikeresen a terápiás kezelések során. Alapvetően ezeket a hullámokat kezdetben vesekövek megszüntetésére használták, úgyhogy szétzúzták őket, majd lehetővé tették a testen keresztüli távozásukat.
Aztán a 80-as évek végén hatékonyan használták őket a csontszövetek kezelésénél ( a csontszövetek összeforrásának késésénél és meszesedéseknél).
Jelenleg a lökéshullám terápiát előbbre tartják sok helyzetben a műtéteknél, mivel érintés mentes módszer, nincs mellékhatása és az esetleges szövődmény is kizárható.
Mindezeken túl köszönhetően a nemzetközi tudományos kutatásoknak, hogy a lökéshullám egyre inkább teret hódít a cellulit kezelések és az elhízás területén is.

A hanghullám jelensége

A lökéshullámok akusztikus hullámok, azaz hanghullámok. Ezek nagyfokú energiát szállítanak, és speciális hullám forma jellemzi őket. A pozitív nyomások gyors tetőpontját gyors negatív szakaszok követik, mindez lehetővé teszi a mechanikai stimuláció létrejöttét. Egy vizenyős közegben keletkezik, amit továbbítanak a célzott területre, kiszámított mennyiségű energiát szállít, mindez lehetővé teszi, hogy hatással legyen az aránytalanságokra.

Amikor a lökéshullám keresztüljut az élő szöveteken, az említett szövetek egy jótékony mikrohidro masszázst kapnak, ami lehetővé teszi a biokémiai és sejtszintű reakciókat, ami felel valójában a terápiás hatásért.

Az elmeszesedett részekben,ahol gyakran fordul elő gyulladás az inakban és ínszalagokban, a lökéshullám hatására ezek a gyulladások akár teljesen meg is szűnhetnek. Annak ellenére, hogy nem igényelt mechanikai beavatkozást (pl.: törést), pusztán a helyi biokémiai folyamatokat indítja be.

Lökéshullám a Winform szerint

Mi a Recell-nél úgy gondoljuk, hogy szükséges nagy energiájú hanghullámokat létrehozni, amelyeket a szöveteken kúraszerűen alkalmazva szemmel látható eredményeket érhetünk el az alakformálásban.

Recell „Multimodal” megközelítése szerint az első legnagyobb áttörés a lökéshullám terápiák területén – a több évtizedes technológiai mozdulatlanság, állóvíz után – nagyon is megérte a várakozást, hiszen létrejöhetett egy világszintű szabadalom.

Rájöttünk arra, hogy a szövet átalakításának lehetőségével, amit a hanghullám hatékony terjedése tesz lehetővé, nincs szükség nagy nyomásra, ahogy azt a korábbi eljárásoknál megszokhattuk, ahhoz, hogy eredményeket érjünk el.

Ezt a hatást az eszközök összehangolt működésének köszönhetjük, amelyek előkészítik az utat a hullámnak

A nyomás létrejöttét a Winform Lökéshullám rendszere teljesen személyre szabta annak érdekében, hogy egyrészt minél hatékonyabban hatolhasson a biostimulált szövetekbe, minél gyorsabban elérje a célterületet és mindez irányított módon történjen.

Mi a Tecar módszer?

Ez egy rádió frenvenciás energiát szállító rendszer az emberi szervezet számára támogatott formában. Ami felügyeli és méri a testre gyakorolt kumulált energia mennyiségét és minőségét.

Hogyan működik a Tecar módszer?

Létrehoz egy elektromágneses teret a pozitív és negatív elektródák között. Ez az egész rendszer akkor működik, amikor az áramkör zárva van. Létrehoz egy elektromos különbséget, ami energiát generál, és egy semleges töltésállapotot hoz létre.
Ez az elektromos különbözőség úgy működik, mint egy feszültség generátor.
Az emberi test egy másodlagos védvonal, és az elektromos ellenállásaival van egy elektromos vezető funkciója, amely lehet felszíni és mély is.
Mindez arra ad magyarázatot, hogy miért vannak az érintett szövetek a pozitív és negatív elektródák között. Hatékonyságra nézve az várható el, hogy ne csak a bőr látszólagos ellenállását vegyük figyelembe, hanem ott is figyeljünk, ahol a test egyéb területein lévő szövetek közötti ellenállás van.
Ezek szerint a mérés hányadát nemcsak a feszültség limitálhatja egyedül, hanem az elektromos vezetőképesség is.

A Tecarforesi transzdermális hatóanyag szzállítás leírása

Tecarforesi egy bőrön keresztüli hatóanyagszállítási eszköz a Tecarral „összefogva”. Egy fájdalommentes eszköz mellékhatások nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy bőrön keresztül történjen az aktív hatóanyagok szállítása nagy tömegű molekulákkal, amelyek a sejtközötti állományba kerülnek anélkül, hogy a vérkeringésbe bekerülnének.
A rendszer alacsony frekvenciájú elektromos lökéseket használ, mint egy szállító. Az elektromos stimulációs hullámot létrehozza egy folyamatos áram generátor, amely lehetővé teszi, hogy variációkat hozzon létre a bőr ellenállásában a stabil és a változtatható paraméterekben.

Ezeknek az elektromos paraméter változatoknak köszönhetően ez a módszer lehetővé teszi a bőrön keresztüli hatóanyag szállítást anélkül, hogy megváltoztatná a szöveteket, és így is eléri az optimális mélységet a bőrben.

A bőrön keresztüli hatóanyag-szállítás radikálisan és hatékonyan változtatja meg azt, ahogyan a kis és nagytömegű molekulájú hatóanyagok – úgy mint hyaluronsav – beépülnek a bőrbe.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél részese lenni a Shockwave Dual Power nyújtotta lehetőségeknek, ne várj tovább, legyél az elsők között, aki az „egy-üzemmódú” lökéshullám eszközök evolúcióját kínálja!
Kérj bővebb információt az alábbi form kitöltésével!