A fennálló nehéz helyzet sokakat megvisel lelkileg és anyagilag is. Sokan vannak, akik a vírus okozta gazdasági helyzetben, ha ideiglenesen is, de munkanélkülivé váltak. Sok kozmetikus, szépségiparban dolgozó zárta be a szalon ajtaját a járvány terjedésének lassítása miatt, vagy a vírus okozta gazdasági helyzetnek köszönhetően. Van, aki könnyebben, van, aki nehezebben vészeli át ezt az időszakot. Úgy gondoljuk, hogy azok a kolléganők, akik egyedül nevelik gyermeküket nőként, egyedüli családfenntartóként, biztosan nincsenek könnyű helyzetben.

Pesti Antal

Az InnoShape Kft.

ügyvezető igazgatója.

Értük, a helyzetük megsegítése céljából indította el a „Nem vagy egyedül” programot

„Olyan kozmetikusoknak szeretnénk segíteni, akik férfierő nélkül, egyedül nevelik a gyermeküket és megszorultak anyagilag. Sajnos azt látom, hogy sokaknak nincs tartaléka, és már most sem tudják megvásárolni az alapvető dolgokat. Ugyanakkor sokan segíteni szeretnének – nem feltétlenül csak a szépségszakmán belül -, akik fel tudnak ajánlani tartós élelmiszert, bevásárlást a valóban rászorulóknak. Ebben vállalom én az összekötő szerepet is, szívesen elszállítom az adományokat. Várom azok jelentkezését, akik segítenének, és azokét is, akiknek szüksége van erre a támogatásra. „

A Fogjunk Össze Program a bajba jutott, gyermeküket egyedül nevelő kozmetikusokat segíti alapvető tartós élelmiszerekkel, főzéshez szükséges hozzávalókkal. Országszerte érkeznek üzenetek, azoktól a kolléganőktől, akiknek szükségük van segítségre.

Ha az Ön környezetében is van, akinek ilyen támogatásra van szüksége,
hívja fel figyelmét erre a lehetőségre!

Amennyiben pedig van lehetősége felajánlani némi élelmiszert, ami átsegítheti a családot néhány napon, vagy a csomag elszállításában tud segíteni, kérjük, jelezze felénk!!

Most talán még fontosabbá válnak az emberi kapcsolatok, a szolidaritás. Igyekezzünk pozitívak maradni, a jelenre fókuszálva, elővigyázatosan, de bizakodóan tekinteni a jövőre. Segítsünk ott, ahol tudunk, ha mással nem, néhány biztató szóval vagy kedves gesztussal!

 

 

Ha egyedül érzi magát, szüksége van egy kis pozitív feltöltődésre, csatlakozzon Facebook csoportunkhoz:

Az alábbi emailcímen vagy kapcsolati űrlapon elér minket.
Lehetősége van jót tenni a világban:

info@innoshape.hu

  Inno Shape Csapata