Partnereink véleménye

Sok kavargó gondolattal, új ismerettel telve értem haza.
Legelső dolgom a weboldalam megújítása lesz
Köszönöm a mai napot, igazán profi előadás volt és komoly teljesítmény az egész napot így levezetni érdeklődést fenntartani.
Örülök, hogy részt vehettem!
Köszönettel:

László Csabáné Ildikó

Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni ezt a tréninget.
Boldog vagyok hogy jelentkeztem, ott lehettem.
Szuper volt az a trükk, hogy hogyan ajánld a krémeket, mi az a picike eltérés.
Köszönöm a munkátokat, a szuper tréninget, a segítőkészségeteket!
Nagyon jól éreztem magam! További sok sikert, remélem még találkozunk ????

Szép napot!

Ceglédi Nikoletta

Köszönöm a tegnapi napot!

Egy tökéletesen felkészült, jól összefogott és nagyon hasznos előadást hallhattunk!
Ami nekem kiemelkedett!
A csoportmunka szenzációs volt!
Mindig gondom volt az áremeléssel, talán ezentúl jobban tudom kezelni.
Eddig is törekedtem a vendégeim maximális kiszolgálására, de innentől Élményszolgáltatás nyújtok!
További sok sikert!

Találkozunk legközelebb!

Szeretettel:

Marian

A tréning fantasztikus volt! Tele lettem ötlettel, aminek az ” uborka” napokon neki is ülök. Rengeteg hasznos információval láttál el bennünket. Nagyon sok érdekes témát is hoztál, amikről máshol soha nem is hallottam. Nagyon köszönöm! Várom a folytatást!:)

Üdv:

Fanni

Teljesen meg vagyok elégedve a céggel. Anti személyében egy rugalmas, mobil embert ismertem meg, aki jól alkalmazkodik az elképzeléseimhez.
A DERMADROP pedig azt nyújtja számomra, amit vártam.
DERMADROP-nál fontos szempont volt, hogy saját magam tapasztalhattam meg a kezelés jótékony hatásait. Meggyőződtem, ezután kezdtem el bérelni a gépet.

Földesiné Molnár Elvira

Anti egy szimpatikus, remek szakember és korrekt üzleti partner. A DERMADROP nagyon jó, mint mechanizmus. A gépet pedig nem befolyásolja, de a kezelés hatékonyságát igen, hogy ki végzi (milyen szakember) a kezelést.

A vendégek már az első kezelés adta látvánnyal is el voltak ragadtatva.

Herendiné Asztalos Andrea

Anti mindenkit elvarázsol. Mindenben partner és nagyon segítőkész. A DERMADROP nagyon jó technológia. Az induláshoz viszont maximális segítséget kaptam, sőt még többet is, mint reméltem. Így felkészülten vágtam bele az 1 hónapos bérlésbe.

Vörös Zsuzsanna

Anti mindig rugalmas és segítőkész volt.
DERMADROP: az arckezelés, mélyhidratálás terén egyedi a kezelés, szerették is a vendégek. Az elmondottak teljesen megegyeztek azzal, amit a kezelés során tapasztaltak. Megfelelő tudást kapott. A széles látókör érdekében a cég workshopokkal és nyílt napokkal segíti a kozmetikusok munkáját.
Elégedett vagyok mindennel.A vendégek számára meggyőző eredménnyel tudtam szolgálni. Az elmondottak egyenesen arányosak voltak a tapasztaltakkal. Anti személye pozitív, rugalmas és segítőkész.

Pethes Ildikó

Anti a tudását maximálisan beleteszi a DERMADROP-ba/ a cégbe. DERMADROP-t nagyon szereti.

Marosné Korhercz Valika

Kedves Antal !
Közel két éve dolgozunk együtt a DERMADROPval. Ez alatt az idő alatt nagyon sok segítséget, ötletet, támogatást kaptam Tőled. Köszönöm, hogy akkor is hittél bennem, amikor még én sem bíztam magamban.

Közös munkánk eredményeként nagyon sok új vendéget kaptam , akik nagyon szépen illeszkednek az én kedves és szeretett vendégeim közé. Mindenkinek ilyen üzleti partnert kívánok, amilyen Te vagy.

Hidegséginé Szőllősi Edit

A DERMADROP kezelések rendszerével 3 évvel ezelőtt találkoztam, a figyelmemet egy szórólapjuk keltette fel. Azonnal jelentkeztem a bemutató kezelésre és már az első alkalommal tudtam ezt a kezelést bevezetem a vendégeimnek is. Tudvalevő, a hölgyek mindig szeretnek újat és érdekeset kapni és nekünk segítenünk kell ebben őket. A kúra amit elvégeztek rajtam ragyogó eredményt hozott, nagyon szép lett. Tanulmányozva a gépet az anyagok összetételét és a bőrbe való bejutás módszerét végre bemutattam a vendégeinknek is- nagy élvezettel vettek részt a kezeléseken. Összeállítottunk egy antiaging programot, amit Dr. Nagy Éva bőrgyógyász főorvos asszonnyal konzultáltam. Pesti Antal kikérte és alkalmazta szakmai tapasztalataimat és minden formában segítségemre volt az üzleti részt illetően. A DERMADROP kezeléseket kúra szerű alkalmazásra javaslom antiaging programra, rosaceára, víz és zsír hiányra de mindenképpen szuper prémium kategoriás kezelésekként!

Bártfay Zsuzsanna

Nagyon jól éreztem magam tegnap, Anti nagyon rátermett szakember, tegnapi tanácsait haladéktalanul elkezdtem alkalmazni!
Viszont nem érzem, hogy befejeződött volna a tegnapi nap. Ha lett volna rá idő, jobban bele lehetett volna mélyedni a forrás és eszköz témába. Szeretném, ha a pénzről, pénzhez való hozzáállásról lenne egy külön képzés. Jobban fogalmazva a tegnapi nap alaposabban kivesézve. Nagyon szeretek Antitól és Szandrától tanulni, az országban a legjobb marketing és oktató szakembereinek tartom őket.

Gabi

Kedves InnoShape!
Köszönöm szépen jól éreztem magam, szívesen veszek részt bármilyen üzleti képzésen.
Sajnos kevés időnk volt a témára…

Ildikó

Köszönöm, nagyon jól éreztem magam!
Tetszett, hogy interaktívan alakult a nap így mi kolleganők is tanulhattunk, meríthettünk ötletet egymás tapasztalataiból. Sok hasznos infót osztott meg velünk Anti, mindezt nagyon emberi módon közvetlenül. Igazából minden érdekel ami a szakmámmal kapcsolatos marketinget érinti, de talán leginkább a premium szolgáltatások értékesítésére lennék kíváncsi!
Köszönöm!
Puszi:

Hajni