Ninja

Ninja Akadémia 2022

ÚJRA Kozmetikus Ninja Akadémia

Személyiségfejlesztési és vállalkozói tréning nem csak kozmetikusoknak!

Miért éppen Ninja? ????

A Ninja minden körülmények között, azonnal és gyorsan reagál!

Vállalkozóként és a magánéletben is szükséged van rá, hogy gyorsan, jó döntést tudj hozni. A gyors döntés meghozásához, tiszta fejre és önmagunk által megteremtett biztonságos környezetre van szükség.

Már most tudom, hogy részt akarok venni!

Gyors információk a gyors döntéshez

 

egy egész napos tréning

maximum 16 fő

az akadémia ára: 29.800 Ft

A ráadás pedig minden Ninja ajándékba kap egy szalonmatek kalkulátort is!

A Kozmetikus Ninja Akadémia egy egész napos tréning!

Fontos

Csak akkor jelentkezz, ha valóban végig akarod csinálni! A nap folyamán létrejövő csoportdinamika adja majd a tréningek hatékonyságát, ezért se Neked se a többieknek nem jó, ha időközben feladod!

 

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni MAGADBÓL és a vállalkozásodból, akkor vegyél részt a Kozmetikus NINJA Akadémia programján, és tedd meg az első lépést a siker felé!

Meggyőztetek, részt veszek!

A Kozmetikus Ninja Akadémia témái

 

Motiváció fenntartása a mindennapokban

A helyes motiváció úgy jön létre bennünk, amikor a környezetünkből csak azt engedjük be, amit valóban magunkénak érzünk. Egy tengeren hánykolódó hajó nem azért fog elsüllyedni, mert víz veszi körül, hanem azért, mert víz megy bele.
Meg kell tanulnunk, hogy mi az amit beengedhetünk, és mi az, amit nem.

Célmeghatározás

Ha van célod, biztosan vezet oda út is!
Az út maga az eszköz. De maga a cél is egy eszköz! A cél mindig megszemélyesít valamit, de valójában egy érzelmi állapot. Az érzelmi állapot elérése pedig az utat határozza meg, és nem az utána bekövetkező, kézzelfogható változást.

Első lépésként mindig konkretizálnunk kell, hogy milyen irányba lépünk, mert ha megvan a cél, amit fókuszban tartunk, akkor utána megtehetjük azt, hogy felépítünk hozzá egy stratégiát, amivel el tudjuk azt érni.

Ettől fog működni az életünk!  

Ha nincs célunk reggel, amikor felébredünk, egész nap nem történik semmi, nem tudjuk merre megyünk. Ha elindulunk az erdőbe, akkor nem céltalanul bóklászunk, hanem el akarunk jutni a kilátóhoz és így be tudjuk barangolni a túraútvonalat.

Szalonmatek kalkulátor

Ismerd meg, pontosan hol tart most a szalonod üzletileg!

Ha el akarsz kezdeni fogyókúrázni, mi az első dolgod? 

Ráállsz a mérlegre ????

Ha szeretnéd elmozdítani valamilyen irányba szalonodat, ahhoz első lépésként az kell, hogy tudd, ebben a pillanatban hol tartasz!

A szalonmatek kakulátorral pontosan rá tudunk világítani arra, hogy adott pillanatban merre tudsz elmozdulni úgy, hogy az előzőekben meghatározott céljaidat elérd.

Ez nem csak a vállalkozásodban, hanem a magánéletedben is utat fog mutatni!

További témáink

Stresszkezelés

Hozd harmóniába önmagad!

Ha képes vagy megfelelően kezelni a mindennapi stresszt, döntéseidet precíz, tiszta fejjel tudod meghozni, hogy abba az irányba haladhass, amiben a céljaid vannak.

Sikerorientált viselkedési formák

Ezen a napon megtanulhatod, hogyan kezd a napot, hogyan viselkedj a hétköznapjaidban, a napod minden másodpercében. Pár apró praktikát is kapsz, amivel fülön tudod csípni magadat, ha nem a siker felé gondolkodsz! ????

Emberi kapcsolatok

Vallom azt, hogy az vagy, amit megeszel, és olyan ember vagy, akikkel körülveszed magad. Tanuld meg, hogyan találhatod meg azokat az emberi kapcsolatokat, melyek építenek, és hogyan építheted le azokat, melyek visszahúznak.

Pénzügyi műveltség

Érdekelne, hogyan növelheted a profitodat?
Spórolnál az időddel?
Már úgy érzed, mindent megtettél?
100 értékesítési tréningen is vettél részt, de hiába?

Garantált módszerek, hogy megtanulj jól bánni a pénzzel!

Pesti Antal

Az InnoShape Kft. ügyvezető igazgatója.

“Pontosan ott tartunk az életben, amilyen képességgel rendelkezük. Ha többet akarunk az élettől, akkor több képességgel kell rendelkeznünk. Folyamatosan fejlesztenünk kell magunkat, minden területen!

Szervező:

 

Innoshape – Innovatív Szépségápolás

 

Cégünk, az Innoshape Kft. 2009 óta elkötelezetten segíti a kozmetikusokat, bőrgyógyászokat és más kozmetikai kezelésekkel foglalkozó szakembereket és szalonokat a legmodernebb szépségápolási megoldásokkal. Folyamatosan törekszünk a megújulásra, ezért kizárólag a legújabb, leghatékonyabb gépeket forgalmazzuk, hogy innovatív megoldásokkal segíthessük a hazai szakemberek fejlődését, Vendégeik szépülését.

A cégnek egy évtizedes tapasztalata van új szolgáltatások bevezetésében és mindent tudnak arról, mitől lesz sikeres egy üzleti beruházás.

Rendszeres továbbképzésekkel, szakmai információkkal, vonzó ajánlatokkal, valamint egyedi gépbérlési lehetőségekkel segítjük partnereink munkáját

Célunk, hogy egy összetartó, támogató, folyamatosan fejlődő, országos szakmai Csapatot szervezzünk, és tartsunk össze.

Sifu Ninja:

Pesti Antal

Az InnoShape Kft. ügyvezető igazgatója.

„ Az Inno Shape Kft. – a DERMADROP GmbH és a Winform Medical S.R.L magyarországi disztribútora – ügyvezető igazgatójaként évek óta dolgozom együtt kozmetikusokkal, szalonokkal, és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a kozmetikai beruházások terén.

Olyan módszereket fogunk bemutatni  tréningjeinken, amitől az életed harmonikusabb, simább, célratörőbb lesz. Nem beruházásokról szól.

Célom, hogy ne csak egy elméleti tudásalapot adjak át a tréningen, hanem egy olyan üzleti szemléletmódot, melyet bárki, bármilyen helyzetben alkalmazhat, sikereinek elérése érdekében.”

KOZMETIKUS NINJA AKADÉMIA

FONTOS INFORMÁCIÓK

Ár

29.800 Ft Early

A ráadás pedig minden Ninja ajándékba kap egy szalonmatek kalkulátort is!

 

OKTATÁS HELYSZÍNE:

Budapest

 

 

IDŐPONT

2022. június 13.

 

 

 

A Kozmetikus Ninja Akadémia akkor fog elindulni, ha a minimum 8 fő leadta jelentkezését.

Ne habozz, válj te is Kozmetikus Ninjává!

Nagyon köszönjük az idődet amit a csoportra szenteltél Anti.
Hasznos volt minden perce.Örülök, hogy csatlakoztam és sok mindent tanultam, tapasztaltam.
Külön örömmel tolt el, hogy sok pozitív beállítottságú kollegával hozott össze a sors.

Répási Orsolya