Workshop

InnoShape Akadémia

Üzleti és marketing akadémia kozmetikusoknak

 

Az InnoShape Kft. és a Beauty Marketing Experts egy olyan oktatási rendszert hoz el a hazai kozmetikusoknak, amellyel elsajátíthatod azt a tudást, ami a vállalkozásod sikerre viteléhez szükséges! Kifejezetten kozmetikusok számára összeállított, interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg a sikeres szalonvezetés trükkjeit.

Három nap alatt, négy órás oktatásainkon megtanulhatod,
hogyan vidd sikerre vállalkozásodat!

” A változás állandó , a fejlődés opcionális”

A döntés a tiéd!

Légy a város legsikeresebb anti-aging specialistája!

 

Várunk szeretettel egy inspiráló, valódi és hasznos szakmai tudást adó napon!

Sok szakmai előadáson részt vettél már, de egyiktől sem kaptad meg azt, amit vártál? Gyere el a DERMADROP szakmai workshop-ra, és ismerj meg egy igazán elkötelezett csapatot! Szakmai rendezvényeink családias hangulatban telnek, itt nyugodtan kérdezhetsz bármit, mi segítünk! Ismerd meg az egyik legmodernebb kozmetikai eljárást, mellyel azonnal versenyelőnyre tehetsz szert a konkurenciáiddal szemben.

Előadások

Amik a következő hónapokban teljesen megváltoztatják az életed.

Eláruljuk a titkot ami sikerre viszi a kozmetikád!

Berényi Zsuzsanna

Az Énmárka építés alapjai

Berényi Zsuzsanna 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, neve ma már a szakmában senkinek nem cseng ismeretlenül.

Az Énmárka építés fontossága a mai világban elvitathatatlan, amikor a szépségszalonok egymásra nyílnak. Ahhoz, hogy vállalkozásod versenyben maradjon, ki kell emelkedned a versenytársak közül, egyedivé kell válnod, fel kell építened a saját márkádat, hogy a nevedet mindenhol ismerjék.

Zsuzsa, előadása során, megosztja a résztvevőkkel eddigi tapasztalatait, mesél kihívásokról, nehézségekről, amiken ő is átment a hosszú évek alatt, és természetesen, elárulja saját, jól bevált trükkjeit is, melyekkel sikerült kilépnie a tömegből és erős, saját márkát építenie.

A transzdermális technológia orvosi szemmel!

Balogh György Innoshape

Balogh György

Orvosesztétika és kozmetika határán

Balogh György 1985 óta foglalkozik bőrgyógyászattal. 2001-ben a Skincare Plasztikai és Bőrgyógyászati Lézerklinikára került, ahol jelenleg is orvosigazgatóként dolgozik. Rendelőjében 10 éve oktatják a bőrgyógyászoknak az esztétikai szakmai gyakorlatot.

György előadásában meghallgathatjátok a DERMADROP technológia előnyeit, metódusait orvosi szemszögből. Elmeséli, hogy ő miért hogyan alkalmazza a különböző speciális DERMADROP kezeléseket klinikai környezetben.

Kezelj profin minden bőrtípust!

Sári Mariann

Bőranalízis- bőrtípus meghatározás új szemszögből

Sári Marian pályafutását 27 éve kezdte kozmetikusként. Azóta is a szívügyének tekinti a méltán híres magyar kozmetikusok képzését, így tanfolyamokon, továbbképzéseken adja tovább megszerzett tudását és tapasztalatát. Büszkén vállalja új technológiák bevezetését, a nyitott szemléletű, a szakma fejlődésével lépést tartani kívánó kollégáknak. Szakmai hátteret biztosítva áll a DERMADROP magyarországi képviselője, az Inno Shape Kft. mögött.

Marian a bőrtípus meghatározásának egy új szemszögét, a DERMADROP metódust fogja bemutatni, amit nem tanítanak az alap képzéseken. Megismerhetsz egy olyan módszert, mely megkönnyíti majd hétköznapjaidat, és segít meghatározni, hogy milyen esetekben, milyen speciális kezeléseket alkalmazz vendégeidnél.

Te tisztában vagy a kozmetikád számaival? Pár tipp ami gyökeresen megváltoztatja a kozmetikád sikerét!

Pesti Antal

Üzleti tanácsok kozmetikusoknak

 

Pesti Antal az Inno Shape Kft., a DERMADROP Magyarországi forgalmazójának ügyvezető igazgatójaként évek óta dolgozik együtt kozmetikusokkal, szalonokkal, és rengeteg tapasztalata van a kozmetikai beruházások terén.

Antal olyan módszereket fog bemutatni előadásában, amikkel megtanulhatod, hogyan növelheted szalonod profitját, hogyan választhatsz hosszú távon jövedelmező beruházásokat és milyen szempontokat érdemes átgondolni egy kozmetikai beruházás során. Mindezeken felül beszélni fog a DERMADROP értékesítési modellekről, megtérülésről, és a DERMADROP partnerprogram lehetőségeiről.

Minden résztvevő a workshop alatt gazdagabb lesz egy 200 ezer forintos vásárlási utalvánnyal. 

A DERMADROP technológia

 

A DERMADROP egy olyan érintés nélküli, bőrtökéletesítő terápia, mely minden ma ismert kozmetikai problémára megoldást kínál, a bőr sérülése vagy drasztikusabb beavatkozás nélkül is.
Ahhoz, hogy a bőr sejtjei külsőleg tartósan megújuljanak, az aktív hatóanyagoknak a sejtmagokba kell behatolniuk. Ezelőtt ez csak fizikai beavatkozással volt lehetséges. Ma a DERMADROP készülék képes a legmélyebb rétegeket is sikeresen kezelni fizikai beavatkozás, fájdalom és kockázat nélkül.A TDA bőrön keresztüli hatóanyag-bejuttatást jelent.

A hatóanyag tisztított oxigén és az titkos összetevőnk az LP3 Komplex segítségével jut a szövetek mélyére, ami a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva irányul a bőr felé. Az eszköz nem érintkezik a kezelt felülettel, így teljesen biztonságos és fájdalommentes.

HOGYAN MŰKÖDIK A DERMADROP technológia?

 

A rendszeres használattal a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe kerülnek, ami elősegíti a tökéletes sejtosztódást. Láthatóvá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége, és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.

Mit nyersz ezzel az eseménnyel?

Az eseményen megismerheted a DERMADROP rendszert, azonban ez sokkal több, mint egy egyszerű termékbemutató. A rendezvény célja, hogy olyan szakmai tudással gazdagítsa az erre igényes hazai kozmetikusokat, melyet a DERMADROP világán kívül is hasznosíthatnak, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy alapvetően emelkedjen, fejlődjön a kozmetikai szolgáltatások minősége, és ezáltal megítélése. A meeting után képes leszel üzleti szemmel tekinteni a kozmetikai beruházásokra, és profi üzleti módszerekkel felmérni egy beruházás lehetőségeit. Ezen kívül képes leszel marketinges szemmel tekinteni vállalkozásodra és önmagadra.

Mit veszíthetsz ezzel az eseménnyel?

Maximum pár órát az életedből

és egy-két ráncot. 🙂

Regisztrációs díjak

Normál jegy - 9.800 Ft/fő

részvétel a március 3-ai DERMADROP szakmai workshop-on
– 50% voucher egy DERMADROP kezelés kipróbálására budapesti kiemelt referencia szalonunkban
– 200.000 Ft értékű utalvány DERMADROP gépre, vagy bérleti jogra

Páros jegy - 14.700 Ft/2 fő

részvétel 2 főre a március 3-ai DERMADROP szakmai workshop-on
– 2 db 50% voucher egy DERMADROP kezelés kipróbálására budapesti kiemelt referencia szalonunkban
– 2 db 200.000 Ft értékű utalvány DERMADROP gépre, vagy bérleti jogra

VIP jegy - 15.600 Ft/fő

részvétel a március 3-ai DERMADROP szakmai workshop-on
– részvétel a workshop utáni exkluzív csapatépítő vacsorán az előadókkal és a jelenlegi DERMADROP partnerekkel

– 50% voucher egy DERMADROP kezelés kipróbálására budapesti kiemelt referencia szalonunkban
– 200.000 Ft értékű utalvány DERMADROP gépre, vagy bérleti jogra

VIP páros jegy - 22.050 Ft/2 fő

részvétel a március 3-ai DERMADROP szakmai workshop-on
– részvétel a workshop utáni exkluzív csapatépítő vacsorán az előadókkal és a jelenlegi DERMADROP partnerekkel

 

– 50% voucher egy DERMADROP kezelés kipróbálására budapesti kiemelt referencia szalonunkban
– 200.000 Ft értékű utalvány DERMADROP gépre, vagy bérleti jogra

A résztvevők között kisorsolásra kerül egy 1 hetes gépbérlési jog.


Amennyiben egyszerre ketten vásároljátok meg jegyeteket a rendezvényre, páros kedvezményünk keretében 25% kedvezményt adunk! 🙂

Érdekel az egy hetes nyeremény!

 

Nem kell haza sietned!

A workshop-ot a gyönyörű, 4 csillagos La Prima Fashion Hotelben tartjuk.

Tölts el egy estét a belváros szívében!

Ha szeretnéd, segítünk neked a szállásfoglalással kapcsolatban.

Jelentkezem a workshopra
A következő részvétel érdekel
Számlázási adatok

[Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Inno Shape Kft. a www.innoshape.hu.hu használata során megadott adataimat az adatkezelési szabályzatban meghatározott célokból kezelje.]
Válasz vagy Továbbítás