Alakformálás Pirner Alma szemszögéből

Szerző: | 2018. 12 14. | Blog

Ahhoz, hogy a rendszeres sportolással és helyes táplálkozással elért alakod apró egyenletlenségeit is eltüntesd, egy olyan technológiát kell segítségül hívni, mely célzottan képes eredményeket generálni kötőszöveti szinten is. A WinShape fájdalommentes alternatívát nyújt a test ilyen szintű formálására, a legmodernebb technológiát kínálja, mely forradalmasította az alakformálást!

 

A WinShape alakformáló technológiájáról

Világújdonság a ReCell alakformáló gép technológiája, mely 3 különböző technológia hatékonyságát ötvözi. A helytelen táplálkozás, a stressz és a mozgásszegény életmód hatására a testünkben lévő víz állapota megváltozik, kocsonyás állagúvá alakul. A ReCell a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja ezt a vizet, mely lehetővé teszi a testből való távozását.

Pirner Alma is minket választott és már az első kezelés után elképesztően látványos változást tapasztalt. A rendszeres sport és a helyes táplálkozás mellett ugyanis a WinShape technológia segít abban, hogy kötőszöveti szinten is formában tartsa a testet, ezzel korrigálva a test természetes, elkerülhetetlen asszimetriáit is.

“A napokban egy egyedülálló alakformáló kezelést próbálhattam ki. A kezelés nem csak, hogy segít az itt-ott megjelenő zsírpárnák eltüntetésében, de még a szervezetemre is jótékony hatást gyakorolt.

Nem elhanyagolható a push-up hatás sem! 😉

Naná, hogy a kedvenc alakformáló kezelésem lett!

Szívből ajánlom mindenkinek, aki eltökélten elindulna a változás útján és már az első kezeléseket követően centikben mérhető változást szeretne látni.

És ne feledjétek, a helyes étrend és a rendszeres mozgás segít a céljaitok elérésében.”

Pirner Alma

online tréner, párkapcsolati & nőiesség coach,

tanácsadó és egzotikus tánc világbajnok

 

Winshape – az alakszobrászat mestere

Egyik test sem tökéletesen szimmetrikus, minden nőnek más a problémás területe. A ReCell innovatív technológiája képes olyan irányított alakformálásra, mellyel az apró egyenetlenségeket egyénre szabva, helyspecifikusan korrigálhatjuk. Ezzel a WinShape technológia a legmodernebb technológiát kínálja, mely már-már alakszobrászattá forradalmasította az alakformálást! Tökéletes megoldást nyújt, ha már az első alkalommal látványos eredményeket szeretnél látni, akkor is, ha az évek alatt lerakódott zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni, és akkor is, ha a rendszeres testmozgás mellett szeretnéd tökéletesíteni alakod.

 

Kinek ajánljuk a kezelés?

A WinShape kezelést neked ajánljuk, ha

 • a helytelen életmódban eltöltött évek hatásait szeretnéd korrigálni
 • az évek alatt lerakódott zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni
 • a szülés, vagy nagyobb fogyás utáni hatásokat szeretnéd eltüntetni
 • rendszeres mozgás mellett, a test természetes asszimmetriáit szeretnéd korrigálni
 • tested tökéletesíteni, bőröd feszesíteni szeretnéd

Milyen problémákra nyújt megoldást a WinShape technológia?

 • bőrhibák eltávolítása
 • asszimetrikus területek helyspecifikus korrigálása
 • cellulit kezelése
 • szülés okozta elváltozások visszaállítása
 • striák eltávolítása
 • hegek halványítása
 • bőr rugalmasságának visszaállítása

Fájdalommentes alakszobrászat

A szülés után, vagy fogyásból visszamaradt, lógó bőrfelület mellett, a striák, hegek, cellulit és bőrhibák esetében is látványos eredmény érhető el rövid időn belül anélkül, hogy plasztikai sebész kése alá kellene feküdni. A gyors és eredményes alakformálás többé nem álom!

Ismerd meg közelebbről, és győződj meg elképesztő hatékonyságáról a saját szemeddel!