Eredményes anti-aging – Csomor Csilla szerint

Szerző: | 2019. 01 19. | Blog

A DERMADROP transzdermális technológia az egyik legújabb kozmetikai eljárás, melyet a német MedDrop Technology és a svájci Arivine Pharma fejlesztett ki.

A DERMADROP rendszere egyedülálló a világon. Titka a nem-invazív, szelíd bőrfiatalító ​​rendszer, aminek során az eszköz úgy juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér.

Nem csak csodálatos eredményeket tapasztalhatsz meg vele, de egy rugalmasan alkalmazható, fájdalom- és kockázatmentes anti-aging megoldást ismerhetsz meg, amit akár az ebédszünetedben is kipróbálhatsz.

 

Csomor Csilla – színművész – is minket választott és már az első kezelés után elképesztően látványos változást tapasztalt!

 

“Már az első kezelés után fantasztikusan éreztem magam a bőrömben! Az arcom teljesen felfrissült, és kisimult! Mindezt teljesen fájdalommentesen, a kezelés önmagában is egy kellemes, ellazító élmény volt. Ráadásul egy olyan kezelésről beszélünk, mely rendkívüli hatékonysága mellett nem vesz el órákat az életedből, így azoknak is lehetőségük van igénybe venni a kezelést, akik pörgős napirendben élik mindennapjaikat. Szívvel ajánlom mindenkinek!”

Csomor Csilla

színművész

A DERMADROP

  • Harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen, és helyreállítja a bőrt.
  • A levegő a hangsebességgyorsaságával, pulzálva juttatja az anti-aging hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag, a szabadalmaztatott LP3 Komplex segítségével.
  • A DERMADROP teljes mértékben megújítja, megfiatalítja a bőrt. A kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát, és visszanyeri természetes feszességét.
  • A rendszeres használattal a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe kerülnek, ami elősegíti a sejtosztódást.
  • Láthatóvá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége, és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.

 

HOGYAN ZAJLIK EGY DERMADROP KEZELÉS?

 

Arctisztítás

A kezelés a DERMADROP PREPARE bőrhámlasztó arctisztítás után kezdődik. Ez a folyamat gyengéden és hatékonyan távolítja el az elhalt bőrsejteket. A DERMADROP PREPARE kellőképpen előkészíti a bőrt a TDA mélykezelésére.

Hatóanyag-bejuttatás

A DERMADROP segíti az aktív összetevők (pl.: hyaluron komplexek) elterjedését és aktiválja a kollagén-alkotó sejteket. A TDA applikátor a bőr felületétől egy bizonyos távolságra van állítva, pont aszerint, ahogy az adott kezelésnél szükséges. Az applikátor ugyan nem érintkezik közvetlenül az arccal, viszont a belőle kiáramló lágy levegő kellemesen hűs, masszírozó nyomást gyakorol a bőr felszínére.

Arcpakolás

A DERMADROP COVER arcpakolás egy pihentető művelet a kezelés lezárására, amely további kollagénképződést eredményez. Felfrissíti a bőrt, és hidratált érzetet hagy maga után.

 

KINEK AJÁNLJUK A KEZELÉS?

 

A DERMADROP kezelést Neked ajánljuk,

  • ha sokféle kezelést kipróbáltál már, de a várt eredmény elmaradt,
  • ha bőröd érzékeny, és ezért eddig nem mertél kipróbálni kockázatos anti-aging kezeléseket,
  • ha a rohanó életritmusod miatt nincs alkalmad időigényes kezeléseket kipróbálni,
  • ha a mindennapi stressz meglátszik az arcbőrödön, és szeretnéd ezt a folyamatot visszafordítani,
  • ha igényes vagy magadra és az arcbőrödre, és egy minőségi, megbízható anti-aging megoldást keresel.

 

Ha igazán hatékony és megbízható anti-aging megoldást keresel, akkor próbáld ki a DERMADROP-t!

Jelentkezz be a neked megfelelő kezelésre, és próbáld ki most 5000 Ft kedvezménnyel!