Expressz nyári posztötletek

Szerző: | 2020. 07 6. | Blog

A nyár általában a szabadságról, az utolsó pillanatokról és a forgalmas szombatokról szól a kozmetikákban. Az idei év picit más, a nyár eltolódott, de a július már-már olyan, mint eddig mindig. Éppen ezért fontos, hogy a vendégeid érezzék, hogy kapcsolatban állnak veled, akkor is, ha épp a Balaton partján pihennek. Ez a legjobb időszak, hogy kiemeld a szezonális szolgáltatásaidat, és előkészülj az őszi kampányötletekkel.

Miért fontos, hogy rendszeresen posztolj?

Sokan úgy vélik, azzal, hogy már van egy fix vendégkörük, nem tudnak több vendéget fogadni, így nem érdemes posztolniuk sem. 

Azonban a posztokkal egyrészt növelni tudjuk az elköteleződést a már meglévő vendégkörünkkel (hiszen úgy érzik, hogy figyelsz rájuk, törődsz velük akkor is, amikor nincsenek a szalonodban), másrészt így a figyelmükbe ajánlhatsz olyan lehetőségeket, amikről esetleg még nem hallottak, és talán hamarabb be is jelentkeznek hozzád, mint az eredetileg tervezett dátum 🙂

Miről posztolj nyáron kozmetikusként?

Személyes történet

Nem muszáj a saját életedet megosztanod az interneten, de mesélhetsz a szalon mindennapjairól, hogy élitek meg az új helyzetet (esetleg milyen újra úgy dolgozni, mint a karantén előtt), milyen vicces, kedves dolog történt veletek mostanában.

Érdekesség, minioktatás

Egy vendég története (természetesen, ha nem szeretne látszódni, név és arc nélkül), ami mások számára is érdekes, inspiráló, motiváló lehet. Akár egy szakmai, rövid esettanulmány is lehet – mit csináltál, miért úgy, milyen lett az eredmény. A poszt végén pedig mindenképp invitáld meg a vendégeidet, akit érdekel az adott szolgáltatás! 🙂

Szórakoztatás

Eszetekbe jutott a szalonban egy vicces történet, vagy egy érdekes rejtély? Találtatok egy kedves/ érdekes kérdőívet? Osszátok meg a követőitekkel is! Szuper, ha a követők a szalonhoz boldog, vicces, személyes érzéseket kapcsolnak.

Szuper nyári expressz szolgáltatások

Egy kellemes, gyors masszázs, egy szuper gyanta, a tökéletes szemöldöktetoválás mind-mind olyan extra kényeztetés, amire szinte mindenki vágyik idén nyáron. Posztolj a legjobb, legnépszerűbb nyári szolgáltatásaidról, állíts össze nyári minicsomagokat, amivel könnyedén be tudod vonzani azokat a vendégeidet is, akik esetleg még hezitálnak az újrakezdésen.

Innovációk a szalonban

Ha bevezettél egy új szolgáltatást, vettél egy új gépet, az mindenképp megérdemel egy posztot! 🙂

Ha tervezed az újítást, de még nem döntöttél, ismerd meg Partnerprogramunkat és az általunk kínált eszközöket és támogatásokat!