Hogyan használd ki hatékonyan az otthon töltött napokat?

Szerző: | 2020. 03 25. | Blog

Sajnos a kialakult egészségügyi és gazdasági helyzet rengeteg szektort érintett kellemetlenül, köztük minket, szépségipari vállalkozókat is. Mi azonban úgy döntöttünk, szeretnénk továbbra is arra ösztönözni mindenkit, hogy tűzzön ki célokat, és fejlessze önmagát és a vállalkozását is. Hogyan tudod kihozni a legtöbbet a jelenlegi helyzetből? Mutatunk 4 szuper hasznos tanácsot, hogyan használd ki hatékonyan az otthon töltött napokat!

Hatékony home office tipp 1.: Építs közösséget!

Sokan azt gondolják, hogy az online térben lehetetlen igazi közösséget építeni, pedig ez ma már nem igaz! Különösen most, amikor lényegében az egyetlen kapocs az eddig megszokott, mindennapi életünkkel az internet, ahol beszélgethetünk a barátainkkal, családunkkal, tanulhatunk, filmezhetünk, játszhatunk, tájékozódhatunk. Épp itt és most ne építhetnénk közösséget?

Miért szuper lehetőség?

Rengeteg platform van, ahol egyszerűen építhetsz közösséget. Valószínűleg van szakmai Facebook oldalad, ahol követnek a vendégeid, és néhányan, akik még nem voltak nálad, csak távolról figyelnek téged. Az oldaladnak ingyen létrehozhatsz egy csoportot, ahová meghívhatod azokat is, akik nem a vendégeid. Légy aktív, ossz meg otthoni praktikákat, kezdeményezz beszélgetéseket. Hidd el, amikor minden visszaáll a régi kerékvágásba, nem lesz kérdéses, hogy kit hívnak először! 🙂

Hatékony home office tipp 2.: Pihenj, töltődj fel!

Hányszor merült fel benned az elmúlt fél évben, hogy szeretnél csak egy napot, amikor semmit nem kell tenned, csak pihensz, főzöl valami finomat (vagy rendelsz, miért is ne? 🙂 ), megnézed a kedvenc filmed, elolvasol egy szuper könyvet, felteszel egy pakolást, és minden lelkiismeretfurdalás nélkül megiszol két pohár bort? Itt az idő!

Miért szuper lehetőség?

Talán úgy érzed, hogy ezzel csak elvesztegeted a napjaidat, pedig hidd el, korántsem! Most van időd lelassítani, magadra figyelni. Megtanulni, hogyan tudsz őszintén kikapcsolódni, mi okoz örömet, mi tölt fel, ezt pedig akkor is hasznosíthatod majd, amikor újra rengeteget dolgozol majd. Hiszen egyből fogod tudni, mihez kell nyúlnod, ha azonnali kikapcsolásra van szükséged. 🙂

 

Hatékony home office tipp 3.: Inspirálódj, tanulj!

Szerettél volna megtanulni egy új fonást vagy épp masszázstechnikát? Szeretnéd picit feldobni a szalont, de még nem találtad meg a legjobb kiegészítőket? Szánd rá az időt az inspirálódásra! Az Instagram és a Pinterest tele van jobbnál-jobb ötletekkel. 

Miért szuper lehetőség?

Inspirálódás közben felfedezhetsz olyan oldalakat, felhasználókat, akiket a későbbiekben is érdemes lehet követned. Ha találsz szuper ötleteket, mentsd el őket, ha pedig eszedbe jutnak újdonságok, jegyzeteld le őket. Hidd el, a monoton, motiválatlan hétköznapokon nagyon jól fognak jönni az új ötletek!

Hatékony home office tipp 4.: Fejleszd magad és a vállalkozásod!

Bár az idei tavasz nem a szakmai továbbképzések időszaka, annál többet tehetsz most a vállalkozásodért és a személyes fejlődésedért! Rengeteg online tanfolyam van, marketing, vállalkozásfejlesztés, személyiségfejlődés támakörökben. Itt az idő, ismerd meg magad, a célközönséged, az online megjelenési lehetőségeket! 

Miért szuper lehetőség?

Ha általában úgy érzed, csak sodródsz az árral, szeretnél pszichológiát, kommunikációt, social media marketinget tanulni, de sosincs rá időd, most itt a lehetőség. Ha nincs lehetőséged online tanfolyamokon részt venni, keress szuper, ingyenes lehetőségeket! Nekünk van is egy ötletünk! 😉

 

Létrehoztuk a Kozmetikus Ninja Akadémiát, amely egy személyiségfejlesztési és vállalkozói tréning!

 

Miért Ninja?

 

A Ninja minden körülmények között, azonnal feltalálja magát! Vállalkozóként és a magánéletben is szükséged van rá, hogy gyorsan, jó döntést tudj hozni. (A kialakult helyzetre való tekintettel most ez különösen fontos!)

A gyors döntést pedig csak tiszta fejjel tudjuk véghezvinni, vagy biztonságos környezetben, amit megteremtünk magunknak.

 

A kozmetikus Ninja Akadémia legfontosabb témája: a motiváció fenntartása a mindennapokban

 

Miről lesz még szó?

  • Célmeghatározás
  • Sikerorientáció
  • Stresszkezelési tippek, trükkök a mindennapokra
  • Emberi kapcsolatok megismerése
  • Pénzügyi műveltség

 

A Kozmetikus Ninja Akadémiát a kialakult helyzetre való tekintettel díjmentessé tettük, hogy együtt tehessünk a vállalkozásotokért lokációtól és anyagi helyzettől függetlenül!

Csatlakozz hozzánk, március 31-én kezdünk!

KOZMETIKUS NINJA AKADÉMIA

Ára: INGYENES

Az oktatás helyszíne: ONLINE

Jelentkezz még ma!