Innovatív szépségipari megoldások a tökéletes bőrért

Szerző: | 2018. 05 29. | Blog, News

Bőrünk egészsége és állapota nagyban függ attól, hogy milyen kozmetikumokat használunk, és azokat milyen módon juttatjuk a bőrünkbe.

Elterjedt módszer ezeket a hatóanyagokat tű segítségével bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe, ettől azonban sokan érthető módon kissé idegenkednek.

A Peelfacial+ innovatív technológiájának köszönhetően többet nem lesz szükség a tű használatára ahhoz, hogy bőrünk ismét ragyogó és egészséges legyen.

 

Hogyan működik?

A Peelfacial+ különböző technológiát ötvöz egyetlen kozmetikai gépben, így biztosítva a fájdalommentes, hatékony bőrápolást, bőrfiatalítást. Az Aqua, OxyGemeo, QuaPollar RF valamint a uCosmo technológia együttes erővel segítik a bőr regenerálását, fiatalítását, mindezt tű használata nélkül!

 

Az Aqua 4 különböző típusú kozmetikai és aqua („vizes”) megoldást alkalmaz, fejlett vákuumtechnikával ötvözve. A speciális applikátor a bőrrel érintkezve vákuum segítségével juttatja a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe, apró buborékokat hozva létre.  Az apróbb buborékok segítségével a hatóanyag könnyebben szívódik fel, ezáltal könnyebben távolítja el a szennyeződéseket, valamint az elhalt hámréteget is.

 

Az OxyGemeo technológiát a természetes források gyógyító ereje ihlette. A természetes, forró források magas CO2 koncentrációjuknak köszönhetően fokozzák a bőr oxigenizációját. Az OxyGemeo apró CO2-buborékokat hoz létre, amelyek finoman feltörik a bőr felszínével érintkezve fokozzák a bőr természetes oxigén ellátását. Ugyanakkor az OxyGemeo exfoliálja a bőrt és létrehoz egy optimális környezetet az alapvető tápanyagok bőrbe juttatásához mind a kezelés alatt, mind pedig a kezelés után.

 

A QuaPollar RF technológia fájdalommentesen biztosítja az optimális négypólusú rádiófrekvenciás (RF) energiát a bőrfelületre és a szubkután zsírrétegekre. A kezelés hatására azonnali, látható eredményt érhetünk el a kezelt területen. A célzott arckezelés regenerálja a kollagénszálakat a bőr mélyebb rétegeiben, ami ezáltal feszesebbé válik, a ráncok láthatóan csökkennek.

 

Az uCosmo ultrahangos technológiát alkalmaz, speciális folyadék segítségével juttatja a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. Az applikátor felszínén a folyadék apró molekulákká alakul, amelyek így könnyen behatolnak a mélyebb rétegekbe.

 

 

Nemsokára Magyarországon is elérhetővé válik a Peelfacial+ innovatív kozmetikai kezelése, melynek segítségével nem csak Vendégeid szépülhetnek fájdalommentesen, de szalonod olyan egyedülálló kezelést nyújthat Vendégeidnek, amit csak Nálad kaphatnak meg!

 

Írta: Petrás Imola