Ismerkedj meg a legmodernebb technológiákkal újonnan nyílt bemutatószalonunkban

Szerző: | 2019. 01 29. | Blog

Újonnan nyílt bemutatószalonunk exkluzív környezetben, a 2. kerület frekventált környékén várja a szépségipar területein dolgozó kollégákat, hogy a gyakorlatban is megismerkedjenek és kipróbálhassák a legmodernebb, piacvezető technológiákat.

Amennyiben Te is mindig az innovatív, legmodernebb szolgáltatásokat keresed a vendégeid számára, akkor gyere el hozzánk a havonta 2 alkalommal megszervezett bemutatónapjaink valamelyikén és merülj el a forradalmian új kezelések világában.

 

Milyen innovatív kezeléseket ismerhetsz meg nálunk?

 

Winshape – Fájdalommentes alternatíva az alakformálás területén

 

Világújdonság a ReCell alakformáló gép technológiája, mely 3 különböző technológia hatékonyságát ötvözi az alakszobrászat területén. A ReCell egyedülálló technológiája az elektromos impulzuson alapul, és a lökéshullámok erejével, a sejtek roncsolása nélkül garantálja a hatékony és szemmel látható eredményeket, így számos szenzációs technológiai innovációt is megtapasztalhatunk egyetlen gépben. Zajmentes működése lehetőséget biztosít, hogy a Vendég nyugodt, pihentető élményben részesüljön a kezelés alatt.

A fejbe épített különböző technológiának hála 3 fajta kezelés végezhető el egyszerre, ezáltal jelentősen csökkenthető a kezelések időtartama. A leghosszabb kezelés (amely magába foglalja a fenék, illetve a külső belső combok kezelését) is mindössze 40 percet vesz igénybe.

Már az első kezelés végén elképesztő változást, szemmel látható lifting hatást láthatnak Vendégeink, mely annak köszönhető, hogy a kezelés során a testünkben felhalmozódó kocsonyás állagú vizet folyékony állagúvá változtatja, így a felesleges víz távozik a szervezetből.

 Bővebben olvasok a technológiáról! 

 

 

Fájdalommentes bőrfiatalítás DERMADROP kezelésekkel

 

Ismerd meg a világ első nem-invazív, szelíd öregedésgátló bőrgyógyászati ​​esztétikai kezelés rendszerét. A TDA „transzdermális alkalmazást” jelent, mely harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen és helyreállítja a bőrt. Az eljárás lényege, hogy a tisztított oxigén a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag segítségével.

A kezelés során a különböző bőrfeszesítő szérumokat TDA applikátor segítségével visszük be a bőrbe. Míg a hagyományos kozmetikai eszközök nem képesek áthatolni a bőr felszínén, addig a TDA a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az aktív anti-aging hatóanyagokat. Amint a szabadalmaztatott LP3 Komplex vivőanyag érintkezik a bőrrel, megnyitja a felhám szerkezetét, és ezáltal még a nagyobb méretű molekulák is elérik a mélyen fekvő bőrrétegeket.

A bőr állapotától függően a kezelés 45 és 60 perc közötti időtartam alatt elvégezhető, hatása viszont azonnal látható. Teljes mértékben fájdalom mentes, rugalmasan alkalmazható kockázatmentes anti-aging megoldást ismerhetsz meg, ha ellátogatsz az Art Med Aesthetica szalonjába.

 Bővebben olvasok a technológiáról! 

 

A tökéletes bőr nem csak a nők kiváltsága

 

A DERMADROP a férfiak bőrápolására is speciális figyelmet fordít, hiszen a tökéletes bőrről nekik sem kell lemondaniuk. A férfiak bőrének PH értéke savasabb, mint a nőké, pórusaik tágabbak, több faggyút és izzadtságot termelnek. Mivel bőrük nem igényel további hidratálást, így a rosszul megválasztott kozmetikai termékek könnyen pattanások kialakulásához vezetnek.

A férfiak számára kifejlesztett Rescue TDA szérum megnyugtatja az érzékeny, stresszes és irritált bőrt, különösen borotválkozás után. Csökkenti a bőrpírt, az irritációt és az enyhe gyulladást. Kiválóan hidratálja a bőrt, fokozza a bőr anyagcseréjét és elősegíti a sejtmegújító folyamatokat. A Fight TDA szérum pedig a bőröregedés jeleivel veszi fel a harcot, aktív összetevői hatékonyan csökkentik a ráncokat, táplálják és hidratálják a bőrt.

 

Érdeklődj bemutató napjainkról és ismerkedj meg a jövő technológiájával, mely forradalmasítja a fájdalommentes szépségápolást.

 

Kapcsolat:

Kapcsolat