Ismerkedj meg a Winshape és a Shockdual gépek technológiájával

Szerző: | 2019. 04 3. | Blog

A WinForm Medical Engineering legújabb alakformáló gépei három különböző technológia ötvözetére épülnek. A Winshape és a Shockdual gépek technológiájának rejtelmeibe Michele Rossi fizikoterapeuta avatja be a szépségipari szakembereket.

 

Az emberi test sejtjeinek 90%-a vízből áll. Ez a víz ugyan felhigítja a szervezetünkben megtalálható mérgeket, egészen addig, amíg molekulárisan már nem találhatóak meg, azonban a víz megtartja ennek a méregnek az emlékét. A gépek a sejteket körülvevő vízre vannak hatással, méghozzá igen kíméletes módon.

A Winform mérnöki csapata olyan különleges technológiát fejlesztett ki, mely különböző energiaformákat összesít a maximális eredmény eléréséhez. Mindezt anélkül, hogy ártanánk a szervezetünknek. A tecar hullám, az ultrahang és a lökéshullám különböző energiáit párosítva biofizikai módon pozitív hatást tudnak elérni a szervezetünkben, anélkül, hogy kárt vagy fájdalmat okoznának.

A Winform gépei saját mérések alapján határozzák meg, hogy egy adott területen mekkora rádiófrekvenciával dolgozik, így a szépségipari szakembereknek, kozmetikusoknak mindössze csak használni kell a gépet, nem kell bonyolult beállításokkal foglalkozniuk. A Tecar terápia során 1 másodperc alatt 480 ezerszer ismétlődnek ezek a rádiófrekvenciás hullámok és a bőr közvetlen kontaktjával tudja megmozgatni a testünkben megtalálható elektroliteket. Fontos, hogy a kezelés során a szervezetben keletkező hő nem a terápia mozgatórugója, hanem kifejezetten az elektrolitek mozgatása hozza meg a kívánt eredményt . A Tecar hullámok hatására azonban hő is keletkezik a szervezetben, melyet a vendég a kezelés során csak későn érzékelhet égő, csípő érzésként, mert a bőr elsődleges fájdalomreceptorai kívülről jövő melegre működnek azonnal. Amikor a vendég szólna, hogy éget a kezelés, addigra a mélyben a szövetek már rég roncsolódtak. Ezért fejlesztették ki úgy a gépeket, hogy ezt a gép képes leolvasni és érzékelni minden kezelés során az egyéni állapotot és értékeket, így saját magát képes szabályozni. Folyamatosan azt vizsgálja, hogy az aktuális vendég szervezete mekkora mennyiségű energiát tud biztonsággal, a sejtek roncsolása nélkül befogadni. A szakembereknek csak követniük kell a protokollt, a gép minden adatot magától meghatároz.

 

Miért rossz a sejteknek a magas hőmérséklet?

 

A magas hőmérsékleten a kollagén sejtek gyakorlatilag megsülnek, ennek hatására összezsugorodnak, összehúzódnak, élettelen fibrolasztokká állhatnak össze, melyek nem képesek többé arra a 3-as típusú kollagéntermelésre, ami a bőrt rugalmassá teszi. Nem gyulladást kell okozni a testben, hanem biostimulációval, alacsony energiával hatni a sejtekre ahhoz, hogy a számunkra kedvező hatást érjük el.

 

Más kezelések előkészítésére is ideálisak a Winshape gépei

 

Mivel a gépek a testben megtalálható vizet szabadítják fel és megnyitják a mikrocirkulációt, így például a nyirokmasszázs remek előkészítő terápiája lehet, így a különböző kezeléseket egymásra építve sokkal hatásosabb eredmény érhető el.

 

Tűmentes kezelések

 

A kezelések során használt krémek a pórusokon, szőrtüszőkön keresztül jutnak be az emberi bőrbe, azonban így a hatóanyagok csak 2%-át tudjuk bejuttani, ami nagyon kevés. Ez a technológia viszont a dermán keresztül juttatja be a molekulákat, tű használata nélkül, az elektromágneses mező változtatásával. Megfelelő frekvencia használatával az elektromágneses mező „megfogja” az atomot és spirális mozgással juttatja a bőr mélyére a hatóanyagokat. Ennek kulcsfontosságú eleme a megfelelő frekvencia beállítása, hiszen minden atomnak megvan a saját rezgése, melynek segítségével be tudjuk juttatni a hatóanyagot. Ezt a folyamatot nemzetközi orvosi publikációk támasztják alá – többek között a New York-i Egyetemen, valamint a Római Tudományegyetemen is vizsgálták. Utóbbi helyen most azzal folytatnak tudományos kísérleteket, hogy a tumoros megbetegedés esetén hogyan tudják ezzel a transzdermális módszerrel bejuttatni a kemoterápiás anyagokat a páciensek szervezetébe. Így az olyan mellékhatások, mint a hajhullás kiküszöbölhetők, mert az adott területre fókuszálva tudják bejuttatni a hatóanyagot és nem megy az egész szervezetben körbe a méreganyag.

 

Ütéshullám

 

Az ütéshullám egy hanghullám, amely egy olyan energia felhasználása, amivel nem okozunk kárt a szervezetünknek. Az ütéshullám hatása hasonlít a kaviációhoz, azonban annak sok esetben egészségre ártalmas mellékhatása nélkül. Az új nanotechnológiának köszönhetően olyan speciális kerámiafejeket fejlesztettek ki, amelyek szétszórják a hőt és nem fókuszálva adják le, így sokkal gazdaságosabb a fenntartásuk.

 

 

Mindezek mellett természetesen nagyon fontos, hogy a vendég elég folyadékot fogyaszt-e a mindennapok során, illetve milyen ételeket juttat a szervezetébe, így a kívánt eredmény eléréshez sokszor apróságnak tűnő dolgok is hozzájárulnak.

 

Ha szeretnél többet megtudni a technológiáról, és közelebbről is megismernéd a gépet, gyere el Winshape szakmai napunk egyikére, ahol mindent elmondunk és megmutatunk Neked ezzel kapcsolatban!