Karácsonyi kampányötletek a kozmetikádba 2020-ban

Szerző: | 2020. 12 7. | Blog

Bár most minden bizonytalan, valószínűleg Te is készülsz a karácsonyi időszakra, hiszen bármilyen szépségipari területen is tevékenykedsz, a karácsony mindig izgalmas és pörgős, ez valószínűleg most sem lesz másképp, azonban nem árt bebiztosítanod magad. Éppen ezért hoztunk 3 szuper kampányötletet, amivel biztosan megtelik majd a naptárad!

1. karácsonyi kampánytipp: 1+1 ajándékutalvány

Ajándékötlet barátnőknek, anya-lánya párosoknak. 

Mindenki szeret jó vásárt csinálni, különösen karácsonykor. És emellett mindenki szereti kicsit magát is megajándékozni karácsonykor. Miért ne fűzhetnéd össze a kettőt? 🙂

Ha valaki vásárol tőled egy kezelést / bérletet / bármilyen szolgáltatást, ugyanabban az értékben / 20% kedvezménnyel kap egy ajándékutalványt, amit odaadhat a barátnőjének, anyukájának, testvérének.

Ha az összeg túl magas lenne, készíts belőle nyereményjátékot – a feltétel lehet, hogy kommentben jelölje be, akit meglepne vele, és a kommentelők közül sorsolsz egyvalakit. Ebben az esetben nevezheted adventi nyereményjátéknak, és két adventi hétben lehet 2 különböző szolgáltatás a nyeremény tárgya.

2. karácsonyi kampánytipp: csomagajánlatok

A jó ajánlatoknak itt a helye: állíts össze karácsony előtti csomagokat. Ha nagyobb szalont vezetsz, akár a kollégáiddal is összeállhattok: pl. egy csomagban lehet egy tisztító kezelés, egy masszázs és egy manikűr.

A lényeg, hogy olyan szolgáltatáscsomag legyen, ami jól párosítható. A kommunikációd fókuszát pedig a vendégre való odafigyelésre, a biztonságra és relaxálásra helyezd. Nehéz időszakon megyünk át, szívesen adunk ilyen élményt akár ajándékba is.

3. karácsonyi kampánytipp: ajándék kezelés

Amikor nem tudunk előre tervezni, nehéz elkötelezni magunkat hosszútávra. Azonban egy jól megválasztott bérletajánlattal bevonzhatod azokat, akik eddig vacilláltak.

Add az első alkalmat ajándékba! Itt most ne +1 alkalomban gondolkodj, nehezen megfogható, mi lesz, mire letelik az 5 alkalom, és eljut a vendéged a 6. kezeléshez. Fordíts rajta egyet! Válassz olyan kezelést, amihez nem muszáj sok alkalom (pl. elég 3-4) és legyen az első kezelés ajándék.

Reméljük, hogy sikeresen zárod a 2020-as karácsonyi időszakot! 🙂

Ha szeretnél még több üzleti és marketingtippet olvasni, nézz bele blogcikkeinkbe: