Kezelések a nyárra, amikkel garantáltan tele lesz a naptárad

Szerző: | 2019. 05 21. | Blog

Cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen kezelések ajánlása érdemes a nyári időszakban a vendégeid számára, amelyek biztosan elnyerik új vendégeid szeretetét és növelik a már meglévő vendégek elégedettségét. Íme, néhány szolgáltatás, amely garantáltan vendégeid kedvence lesz a nyáron is, és amelyek Neked is segítenek vállalkozásod fejlesztésében.

Arcápolás mesterfokon

Dermacool TDA kezelés azonnali elsősegélyt nyújt a napsugarak okozta bőrpirosodásra. Összetevőinek köszönhetően nyugtatja és hűsíti az irritált bőrfelületet, így érzékeny arcbőr kezelésére is alkalmazható. Vendégeid számára akkor is ajánlhatod a Dermacool kezelést, ha az arcbőrön megjelenő pirosság a stressz és idegeskedés hatására jön elő. Sőt, szőrtelenítő kezelés után is bevethető a bőr nyugtatására.

Mitocell TDA kezelés érett bőr esetén kiemelten nagyszerűen alkalmazható, hiszen tudjuk, hogy a nap káros sugarai kihatnak arcbőrünk öregedési folyamatainak gyorsítására is. A kezelést elsősorban az érettebb bőrű vendégeknek ajánljuk, hiszen negyven év felett a bőr öregedése sokkal látványosabb lesz. Az arany és a különleges szabadalmaztatott, Valeosan sejtaktivátor erejével a kezelés serkenti a sejtmegújulást és növeli a bőr hidratáltságát. Növényi alapú összetevőinek köszönhetően aktívan elősegíti a kollagén újratermelődését – ennek hatására az arcbőr feltöltődik kollagénnel, így feszesebb lesz. A kezelés javítja a vérkeringést, így az arcbőr egyszerűen töltődhet fel és simulhat ki.

A nyári időszakban kiemelt figyelmet kell fordítani a problémás arcbőr kezelésére, hiszen a meleg és a napsütés hatására az egyébként is problémás arcbőr még könnyebben zsírosodhat. Nagyon sok problémás bőrű vendég nem figyel oda nyáron a bőr kellő letisztitására, a szennyeződések és smink (maradék) miatt pedig a pórusok még könnyebben eltömődnek, amelyek újabb mitesszereket és pattanásokat eredményeznek. Gyakori, hogy a hölgy vendégek ezt a jelenséget még több smink használatával próbálják orvosolni, amely egy körforgásként újabb pattanásokat eredményez. Problémás arcbőrű vendégek számára a Proderm kezelést ajánljuk, amely propoliszt, flavonoidot és természetes fenol karbonsavat tartalmaz, melyek antibiotikus hatásuknak köszönhetően különösen alkalmasak a problémás bőr és az aknék kezelésére. Rendszeres alkalmazás mellett jótékony összetevőivel hozzájárul az arcbőr állapotának javulásához.

Központban a csodás alak

A nyári időszak előtt és alatt vendégeid fejében rengetegszer megfordul az igény, hogy alakjukat formába hozzák a bikiniszezonra. Sokszor azonban nem elég a megfelelő táplálkozás, nincs elég idő a kellő testmozgásra – vagy a látványos eredmény elérésére.

Ilyen esetekben a WinShape alakformáló kezelés nagyszerű szolgáltatás lehet a szalonodban.

A WinShape alakformáló kezelése sokoldalúan alkalmazható a bőr rugalmasságának visszaállítására, a terhesség okozta striák kezelésére, a hegek halványítására és a celluit kezelésére. Személyre szabottan végezhető a kezelés a kar, has, fenék és comb területén.

A ReCell a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja ezt a vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ennek köszönhető, hogy már az első kezelés végén elképesztő változás tapasztalható, és szemmel látható a lifting hatás. A felesleges víz távozik a szervezetből, a kezelt testrész látványosan átalakul. A szülés vagy nagyobb mértékű fogyást követően visszamaradt, lógó bőrfelület is hatékonyan kezelhető ezzel a módszerrel, eltűnik a kocsonyás folyadék a bőr és az izom közül, melyek ezáltal újra visszanyerik eredeti elhelyezkedésüket és formájukat. A lifting hatás azonnali, szemmel látható.

Szalonodban is elérhető lehet a szolgáltatás

Ha szeretnéd az InnoShape által kínált szolgáltatások bármelyikét szalonodban is bevezetni a nyári időszak előtt, akkor ajánljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot minél előbb. Miért fontos, hogy időben elkezdj tervezni egy új szolgáltatás bevezetésénél?
mert Neked is kell idő, amíg a kezeléssel megismerkedsz, kitapasztalod, hogyan tudod a legjobban elsajátítani.

  • mert fontos, hogy szánj időt a kezelések népszerűsítésére és arra, hogy vendégeid megismerhessék az újdonságot.
  • egy jó marketing kampány kidolgozása és megvalósítása időigényes feladat – azonban új szolgáltatások bevezetése végett szükséges lépés, ha szeretnéd sikerre vinni újításodat
  • ne feledd, hogy idő kell, amíg új vendégeket vonzol be egy új szolgáltatással, amíg a célközönségedhez online és offline marketing eszközeiddel eljut a hír.

Egy új szolgáltatás bevezetése nem könnyű lépés – tudjuk, hogy sok megfontoltságot és tervezést igényel. Az InnoShape partnerprogramunk azonban mindenben a segítségedre lehet – a bevezetés első pillanatától kezdve. Ismerd meg a lehetőségeket, amelyeket csapatunkhoz tartozva Te is kiélvezhetsz annak érdekében, hogy vállalkozásodból a maximumot hozdd ki!

https://innoshape.hu/partnerprogram/