Miért fontos a pénzügyi műveltség kozmetikusként?

Szerző: | 2020. 07 6. | Blog

Akár kezdő vállalkozó vagy, akár több szalonnal is rendelkezel, a pénzügyekkel mindenképp foglalkoznod kell. Ha szeretnéd a vállalkozásodat tudatosan építeni és folyamatosan növekedni, nem elég, ha “csak” foglalkozol a pénzügyekkel – tudatosan kell tervezned és konkrét célokkal kell rendelkezned!

Hogyan kapcsolódik a célmeghatározás a pénzügyi műveltséghez?

Vállalkozóként nagyon fontos, hogy meghatározz rövid- és hosszútávú célokat. Ezek segítenek a mindennapi motivációd fenntartásában és a vállalkozásod folyamatos fejlesztésében is. 

A célod mindig megszemélyesít valamit, de valójában egy érzelmi állapot. Az érzelmi állapot elérése pedig az utat határozza meg, és nem az utána bekövetkező, kézzelfogható változást.

Ha tudod, mi a célod és hogyan juthatsz el hozzá, akkor valószínűleg ismered ennek az anyagi vonzatait is és tudatosan tudsz tervezni. Ez a pénzügyi műveltség első lépése 🙂

Tudd, hol tart most a szalonod üzletileg!

Egy életszerű példa:
Ha el akarsz kezdeni fogyókúrázni, mi az első dolgod?
Ráállsz a mérlegre ????

Ha szeretnéd elmozdítani valamilyen irányba szalonodat, ahhoz első lépésként az kell, hogy tudd, ebben a pillanatban hol tartasz! Ezt megteheted bonyolult számításokkal, vagy használhatsz kifejezetten szalonokra kifejlesztett szalonpénzügyi kalkulátort:

Az InnoShape szalonmatek-kalkulátort!

Kinek ajánljuk?

  • Aki kezdő vállalkozóként még nehezen igazodik el a pénzügyi tervezésben, és úgy érzi, szüksége van külső segítségre, hogy a vállalkozás a következő szintre tudjon lépni.
  • Akinek már régóta jól működő vállalkozása van, de szeretne fejlődni, bővülni, és úgy érzi, segítségre van szükséged ahhoz, hogy megteremtse a vállalkozásfejlesztés anyagi hátterét.

Tudj meg többet:

Tervezz tudatosan, fejlődj folyamatosan!

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a MAGADBÓL és a vállalkozásodból, szuper lehetőséget szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, a KOZMETIKUS NINJA AKADÉMIÁT.

Miért Ninja?

A Ninja minden körülmények között, azonnal feltalálja magát! Vállalkozóként és a magánéletben is szükséged van rá, hogy gyorsan, jó döntést tudj hozni. 

A gyors döntést pedig csak tiszta fejjel tudjuk véghez vinni, vagy biztonságos környezetben, amit megteremtünk magunknak. 

Ma már nem a nagy hal eszi meg a kicsit, hanem a gyors a lassút!

Ha valóban szeretnél tanulni és fejlődni, tudj meg többet a Kozmetikus Ninja Akadémiáról és jelentkezz a következő alkalomra még ma!