Nő vagy, vagy varázsló? – A nőiesség megélésének titkai az Innoshape Akadémia harmadik napján

Szerző: | 2019. 06 29. | Blog

Az Innoshape Akadémia harmadik napján Mag Veronika, az Innoshape Nemzetközi Brand managerétől és a külső-belső Női Szépség specialistájától olyan tippeket és trükköket sajátíthatunk el, melyek az élet minden területén hasznunkra válhatnak. Legyen szó család, munka vagy szépség kérdésköréről a nap folyamán elhangzottakat más-más szerepben és élethelyzetben is kamatoztathatjuk.

A nőiesség megélésével olyan kapuk nyílhatnak meg előttünk, amelyekről addig nem is tudtunk. Olyan kérdéseket járunk körbe Mag Veronikával, hogy vajon min múlik, hogy Nőként hogyan érezzük magunkat a bőrünkben? Vagy, hogy egyáltalán szeretjük-e a nőiességünket? Merünk-e vele élni, önmagunk lenni? Kívül gyönyörűek vagyunk, de belül is ugyanígy gondoljuk?

Szeretünk, de úgy szeretünk, ahogy szeretnénk? Tudunk úgy szeretni? És minket úgy szeretnek, ahogy szeretnénk?

 

A nőiségünk törékeny kincs, és nagyon nagy ajándék. Sokszor nem is tudjuk igazán, mekkora érték van a birtokunkban. Vannak helyzetek, amikor szenvedésként élhetjük meg, vagy nem tudunk vele mit kezdeni. Mindez most megváltozhat, ha velünk tartasz.

Töltekezz fel az izgalmas és élménydús zárónappal az Akadémián és sajátítsd el a SIKERhez nélkülözhetetlen ragyogás, a külső-belső harmónia egyensúlyának titkát! Tarts velünk, hogy olyan szemléletmódot vihess magaddal, melyet bármilyen helyzetben alkalmazhatsz a sikerek elérésének érdekében.

Hozd ki legtöbbet Magadból és a vállalkozásodból is, jelentkezz MOST az Innoshape Akadémiára!