Nyári újdonság az alakformálás szolgálatában!

Szerző: | 2018. 08 7. | Blog

Ezen a nyáron rengeteg újdonsággal készülünk Nektek, ezek közül szeretnénk most bemutatni az egyik legújabb kozmetikai gépünket, a ReCell alakformáló gépet, amely a világon elsőként rendelkezik olyan technológiával, amely 3 különböző kezeléstípus jótékony hatásait ötvözi egyetlen gépben

 

Valódi áttörés a fájdalommentes alakformálás területén

Az eddig ismert, és az egész világon használt lökéshullám alapú alakformáló gépek nagyban átalakították a kozmetikai ipart, ám rengeteg hasznos tulajdonságuk mellett sok negatív tulajdonsággal is rendelkeztek. Amellett, hogy ezek a gépek általában zavaró zajjal működtek, fejük túlságosan hamar elhasználódott. A ReCell egyedülálló módon a sejtek roncsolása nélkül garantálja a hatékony és szemmel látható eredményeket, melyeket tű használata nélkül, nem invazív módon érhetünk el.

A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, az állandó stressz és a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitelnek köszönhetően a testünkben lévő víz állaga megváltozik, és kocsonyás állagúvá alakul. A ReCell a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja ezt a vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ennek köszönhető, hogy már az első kezelés végén elképesztő változás tapasztalható, és szemmel látható a lifting hatás. A felesleges víz távozik a szervezetből, a kezelt testrész látványosan átalakul. A szülés vagy nagyobb mértékű fogyást követően visszamaradt, lógó bőrfelület is hatékonyan kezelhető ezzel a módszerrel, eltűnik a kocsonyás folyadék a bőr és az izom közül, melyek ezáltal újra visszanyerik eredeti elhelyezkedésüket és formájukat. A lifting hatás azonnali, szemmel látható.

 

Ott hat, ahol a legnagyobb szükség van rá

Helyspecifikusan azokon a területeken lehet alkalmazni, ahol a leginkább szükség van a változásra.

  • Kar
  • Has
  • Fenék
  • Comb felső része
  • Külső és belső comb

Nemsokára nálunk is elérhető lesz a ReCell forradalmi, innovatív technológiája, melynek segítségével látványos eredmények érhetők már az első kezelés alkalmával is, mindezt teljes mértékben fájdalommentesen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és értesülj az elsők között a részletekről!

Írta: Petrás Imola