Partnerprogramba csatlakozni induló kozmetikaként – megéri?

Szerző: | 2021. 10 4. | Blog

Ha most indítod el a saját kozmetikád, valószínűleg fel vagy készülve a váratlan helyzetekre, rendelkezel tartalékokkal összeállt a fejedben egy koncepció. A tervezés közben felmerülhet benned, hogy milyen szolgáltatásokhoz milyen gépeket érdemes választanod, és részt vegyél-e partnerprogramban. Most ebben a kérdésben szeretnénk néhány támpontot adni, mit érdemes átgondolnod.

Szolgáltatások és gépek

Ha már körvonalazódott benned, hogy milyen szolgáltatásokat szeretnél bevezetni a kozmetikádban, valószínűleg körülnéztél a piacon, hogy milyen gépekre lenne szükséged. Több, különböző lehetőséged is van, az alapvető kezelésekhez több forgalmazót is találhatsz.

megeri-partnerprogramba-csatlakozni-indulo-kozmetikakent-2

Miért érdemes egy szolgáltatót keresni mindenhez?

Általában egy forgalmazónál több különböző kezeléshez alkalmazható gépeket vásárolhatsz, amik megkönnyítik a beszerzési folyamatokat, a későbbi cseréket, fejlesztéseket. 

Így van ez az Innoshape Partnerprogramban is: tagjainknak teljes körű segítséget nyújtunk, legyen szó kedvezményes beszerzésről, gyakorlati segítségről. Segítünk kiválasztani a számodra megfelelő gépeket, amiket lehetőséged van kedvezményesen bérelni tőlünk, de egyösszegű vásárlás esetén is jelentős kedvezményt nyújtunk. Értesítünk az újdonságokról és folyamatos továbbképzésekkel segítjük a munkád.

Szakmai továbbképzés

Valószínűleg egyetértesz velünk abban, hogy egy jó kozmetikus is holtig tanul. A kezdeti szolgáltatásokat később felválthatják a legújabb technikák, esetleg minimális továbbképzéssel vállalhatsz kiegészítő kezeléseket is.

megeri-partnerprogramba-csatlakozni-indulo-kozmetikakent-3

Mit nyerhetsz egy partnerprogrammal?

A gépek beszerzése után sem engedjük el a kezed! Nem hiszünk abban, hogy csupán az innovatív gépek forgalmazása elegendő lenne. Mi is folyamatosan tanulunk és fejlesztjük magunkat, és ezt a tudást szeretjük átadni partnereinknek is. Folyamatos képzésekkel segítünk, hogy mindig mutathass újdonságokat a vendégeidnek kiemelkedő lehess a környékeden.

Marketing és üzlet

Induló kozmetika esetén az egyik legnehezebb a vendégkör és a szalon hírnevének kialakítása és megerősítése. A legtöbben a kezdetekben ezt egyedül próbálják megoldani, ami érthető, hiszen egyrészt egy külső fél bevonása idő-, pénz- és energiaigényes, másrészt pedig te tudod, mit szeretnél mutatni a külvilágnak. Hosszútávú fejlődést viszont csak úgy érhetsz el, ha stratégia mentén dolgozol.

Miben segíthet egy partnerprogram?

Az Innoshape Partnerprogramot úgy alakítottuk ki, hogy már a kezdetektől segítsünk az üzleti- és marketingstratégia kialakításában. Partnereinknek lehetőséget biztosítunk megjelenésre a weboldalunkon és a közösségi média felületeinken, valamint rendszeresen tartunk üzleti képzéseket is, hiszen közös célunk parnereink vállalkozásának fejlődése!

Tudj meg többet Partnerprogramunkról!