Újgenerációs alakformálás – a kavitáció ideje lejárt!

Szerző: | 2018. 10 30. | Blog

Manapság számtalan hatékony, és kevésbé hatékony módszer létezik a nemkívánatos zsírrétegek eltüntetésére. Hosszú időn keresztül használtuk a Kavitációs zsírbontó kezeléseket, mint az egyik leghatékonyabb zsírbontó kezelést, de itt az ideje, hogy ez a technológia is átadja a helyét valami újnak, valami sokkal hatékonyabb és látványosabb kezelésnek.

 

Mit is jelent a Kavitációs zsírbontás?

A Kavitáció egy olyan fizikai jelenség melynek során a folyadék halmazállapotú anyag (esetünkben a zsír) nyomásesés következtében gáz halmazállapotúvá alakul. Maga a folyamat speciális frekvenciájú ultrahang hatására jön létre, mely során a hullámok gőzbuborékokat hoznak létre a szervezetben. A keletkezett gőzbuborékok összesnek, ezáltal a zsírsejtek roncsolódnak, és távoznak a szervezetből. Röviden így áll össze a Kavitációs zsírbontás.

 

Miért alkalmazzunk egyféle kezelést, ha egy kezelésben három különböző technológiát is alkalmazhatunk?
A WinShape forradalmi módszerének köszönhetően nem kell különböző kezeléseket elvégezni a tökéletes eredmény érdekében, hiszen egyetlen kezeléssel, egyetlen gép segítségével látványos eredményeket érhetünk el már az első alkalommal.

1. A forradalmi Tecar hullám

A sejteket úgynevezett lökéshullámok segítségével stimuláljuk (serkentjük), így jóval látványosabb és intenzívebb eredményeket érhetünk el, mintha tűt, vagy bármilyen krémet használnánk. A Tecar hullám egy speciális frekvencia segítségével képes a bőr mélyebb rétegeibe jutni anélkül, hogy roncsolná a sejteket. Segítségével nagy molekulatömegű, aktív összetevőket juttathatunk a sejtek közötti térbe, mint például a hyaluronsav, vagy különböző fibrinolitikumok. Ezzel a módszerrel felgyorsíthatjuk az anyagcserefolyamatokat, így a felbontott zsírsejtek könnyebben távoznak a szervezetből, az eredmény tartósabb és látványosabb lesz.

 

2. Ultrahang technológia

Minél alacsonyabb frekvencián működtetjük az ultrahangos kezelést, annál mélyebbre vagyunk képesek hatolni a bőrszövetbe. A WinShape által használt frekvencia 3 MHz-es frekvencián működik, ezzel pontosan meghatározhatóan 2,5 cm mélyre tudunk a bőrfelszín alá hatolni. Az ultrahangos technológia teljesen fájdalommentes, biztonsággal alkalmazható bármely testtájon.

 

3. A lökéshullám ereje

Az eddigi mechanikus úton gerjesztett lökéshullámokkal ellentétben, a WinShape elektromos impulzusok segítségével állítja elő a lökéshullámokat, ezáltal egy teljesen biztonságos alternatívát kínál a zsírégetés terén. Használatával könnyedén beindítható a metabolizmus folyamata, gyorsíthatók az anyagcserefolyamatok.

 

Hogyan végezzünk 3 különböző kezelést egyetlen gép segítségével?

 

A fent felsorolt 3 technológia könnyedén alkalmazható egyetlen kezelés alkalmával, hiszen a gép fejének különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a kezelés időtartamát lerövidítve, a lehető leghatékonyabb és leglátványosabb eredményt érhessünk el. Használatával a leghosszabb kezelés is csupán 40 percet vesz igénybe.

Ismerd meg a WinShape forradalmi és innovatív világát!

Ne késlekedj, mert hamarosan itt az alakformáló szezon! Ha felkeltettük az érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot, ismerd meg partnerprogramjainkat, és nyújts te is innovatív és szuper hatékony alakformáló megoldást vendégeidnek, saját szalonodban!

Segítünk felkészülni! Partnerprogramjaink keretében segítünk a tapasztalatszerzésben és a felkészítő reklámmunkában.

Tudj meg többet a WinShape technológiáról!