Winshape szakmai napok kozmetikusoknak

Szerző: | 2019. 02 25. | Blog

Ismerd meg a Winshape innovatív alakformáló technológiáját

 

Kozmetikusként mindig arra törekszel, hogy a legjobb és leghatékonyabb kezeléseket nyújtsd Vendégeidnek? A nyár közeledtével az alakformáló szezon is kezdetét veszi, Te pedig szeretnél olyan kezelést kínálni szalonodban, melyet egyedül csak Nálad kaphatnak meg? A Winshape egyedi megoldást nyújt a nők problémás területeinek kezelésében a legmodernebb technológiai segítségével.

 

 

Próbáld ki személyesen Magyarország leginnovatívabb ReCell Technológiáját, mely igazi szobrászattá emeli az alakformálást! A forradalmian új technológia hatékonyan veszi fel a harcot a zsírbontás, alakformálás és cellulit kezelésében is. A ReCell innovatív alakformáló gépe a Tecar hullámok, az ultrahang és a lökéshullám együttes erejével küzd a bőrhibák halványításáért és a tökéletes testkontúrokért. Hatására a kezelt testrész már az első kezelés után látványosan átalakul, a lifting hatás azonnal érzékelhető.

 

 

A Winshape ingyenes szakmai napján első kézből ismerheted meg a kezelés hatékonyságát, valamint jó hangulatban és kellemes környezetben megismerkedhetsz az Innoshape csapatával is.

 

Jelentkezz most és töltsd fel naptáradat az alakformálás idei tavaszi/nyári szezonjára a Winshape innovatív újdonságának segítségével.

 

Kapcsolat és jelentkezés: https://innoshape.hu/winshape-nyilt-napok/