Shockdual Lökéshullámterápia nyílt napok – különleges gyógyászati megoldások

Szerző: | 2019. 04 23. | Oktatás

KÜLÖNLEGES GYÓGYÁSZATI MEGOLDÁSOK

Sosem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az innovációk követése, a folyamatos szakmai fejlődés, és a különböző újítások időben történő átvétele egy sikeres cég, vagy ambíciózus vállalkozó életében.

Ha fontos számodra, hogy a leghatékonyabb orvosi eszközökkel javíthass Pácienseid életminőségén, látogass el kifejezetten orvosok, fizikoterapeuták és gyógytornászok számára rendezett szakmai napunkra, és ismerd meg a Shockwave Dual Power technológiáját!

Mi is tulajdonképpen a Shockwave Dual Power?

A Shockwave dual power az „egy-üzemmódú” készülékek evolúciója. Azon az elven alapul, amely szerint lökéshullámokat, tecar hullámot szükséges létrehozni ahhoz, hogy a szövetekben értékelhető változásokat hozhassunk létre.

A multimodel Shockwave Dual Power bemutat egy olyan nagyszerű innovációt, amely megtöri a több évtizedes állóvizet a lökéshullámot létrehozó gépek területén, mindehhez még egy nemzetközi szabadalom is társul.

A Shockwave Dual Power koncepciója egy egyszerű és hatékony mondattal foglalható össze:

Ha rendelkezésedre áll a kulcs egy ajtó kinyitásához, teljesen fölösleges ajtóstól törni a házba.

A Winform Medical kutatói hosszú ideig dolgoztak, hogy megtalálják ezt a kulcsot. Arra is rájöttek, hogy hogyan lehet a szövetekben létrehozni módosulást, mindehhez nincs szükség nagy nyomásra, ellentétben a hagyományos lökéshullám készülékekkel.

A létrejött lökés nyomását meghatározza egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a hatékony behatolást a szövetekbe, és ezzel együtt a célpontot gyors és szabályozott módon éri el.

Mindez ahhoz vezet, hogy megtartja a hagyományos lökéshullámú gépek előnyeit is, miközben nem okoz semmilyen fájdalmat vagy diszkomfort érzést.

Mivel nem okozunk fájdalmat, ezzel a technológia alkalmazásával több lesz a visszajáró Páciens is.

Hogyan működik a Shockwave Dual Power?

A lökéshullám az élő szöveteken áthalad, ezek a szövetek kapnak egy jótékony mikro-hidro masszázst, mindez képessé teszi a hullámokat arra, hogy biokémiai és sejtszintű reakciót váltsanak ki, ami végül is a terápiás hatásért felelős.

Az elmeszesedett területekben, ahol gyakran lehet az inakban, ínszalagokban gyulladás, a lökéshullámmal végzett kezeléseknél ezek a gyulladások megszűnhetnek. Az ezzel a készülékkel végrehajtott terápiák nem közvetlen mechanikai beavatkozások (pl. törés), hanem egy biokémia folyamat során létrejövő reakció.

A készülék hatalmas előnyei többek közt, hogy a fej az alkalmazott technológiának köszönhetően nem kopik, nem kell évente cserélni, így több százezer forintot spórolhatunk meg.

A Shockwave Dual Power forradalmi technológiáját azoknak az orvosoknak, fizikoterpeutáknak és gyógytornászoknak ajánljuk,

akik a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszenek

akik szeretnének kiemelkedni a konkurens szakemberek közül

akik forradalmi eredményeket szeretnének elérni

HELYSZÍN

ArtMed Aesthetica bemutató szalon

1024 Budapest, Káplár utca 4/c

A részvétel minden érdeklődő számára ingyenes,
azonban regisztrációhoz kötött! 

IDŐPONT

Szeptember 3.
Szeptember 10.
Szeptember 15.
Szeptember 23.
Október 7.
Október 13.
Október 21.
Október 27.
November 4.
November 10.
November 18.
November 24.
December 2.
December 8.
December 16.
December 22.
December 30.

Gyere el szakmai napunkra, ismerkedj meg a legújabb trendekkel és technikákkal, és természetesen köss életre szóló barátságokat és szakmai kapcsolatokat! 

Csatlakozz hozzánk, és légy egy összetartó, országos szakmai csapat tagja!