Winshape szakmai nap – út a tökéletes hatékonyság felé

Szerző: | 2018. 11 8. | Oktatás

Ismerd meg a WinShape által alkalmazott innovatív
technológiát, és tanulj szakmai napunkon!

Ha már rengeteg különböző alakformáló gépet, eszközt és terméket megismertél, de egyik sem hozta a várt eredményt vendégeid számára, akkor látogass el a kifejezetten kozmetikusok számára szóló Winshape szakmai napra, és ismerd meg ezt a nagyszerű, innovatív alakformáló gépet, a ReCell-t, a gép által alkalmazott technológiát, és a kezelés közvetlen hatásait első kézből!

[vcex_divider height=”2px” color=”#ffffff”]

Előadóink, akik bevezetnek majd Téged a lökéshullámok és az ultrahang szépségipari alkalmazásának világába:

Pesti Antal
Az Inno Shape Kft. ügyvezető igazgatója

„Az Inno Shape Kft. ügyvezető igazgatójaként évek óta dolgozom együtt kozmetikusokkal, szalonokkal, és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a kozmetikai beruházások terén.
Célom, nem csak, hogy forgalmazóként elérhetővé tegyem Magyarországon a leginnovatívabb eljárásokat, hanem az is, hogy vonzó partneri ajánlatokkal, folyamatos tanácsadással, és oktatásokkal, szakmai workshopokkal segítsem a hazai szakembereket az üzleti fejlődésben.”

Michele Rossi
Fizikoterapeuta doktor

Michele pályája során nagyon sok nemzetközi egyetemmel működött együtt és több mint 25 éve építi és működteti magánpraxisát. Szakoktatóként tréningeket, előadásokat tart, amelyeknek fókuszában az orvostudomány és az esztétikai gyógyászat áll. Tudományos tanácsadóként dolgozik elektromos gyógyászati készülékeket gyártó cégeknél; mint lézer technológia, lökéshullám terápia, és tecar hullám.

A rendezvény moderátora:

Csomor Csilla

[vcex_divider height=”2px” color=”#ffffff”]

Miért egyedülálló a ReCell által alkalmazott technológia?

A testünkben lévő víz állaga köszönhetően a helytelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és az állandó stressznek kocsonyás állagúvá válik. A ReCell a kezelések során feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja a vizet, ami ennek köszönhetően könnyedén távozik a szervezetből. Forradalmi módon a kezelt testrész látványosan, már az első alkalomtól kezdve átalakul, a lifting hatás pedig szemmel látható.

A ReCell által alkalmazott technológia hatékonyan alkalmazható:

cellulit kezelésére

striák és hegek eltávolítására, illetve halványítására

a bőr rugalmasságának visszaállítására

bőrhibák eltávolítására

Gyere el szakmai napunkra, és ismerd meg a ReCell által alkalmazott technológiát:

1. A forradalmi Tecar hullám
A lökéshullámok segítségével stimuláljuk a sejteket, látványosabb, intenzívebb eredményt érhetünk el, mint egy egyszerű krém, vagy tű használatával.

Hogyan lehetséges ez?
A lökéshullámok segítségével sejtszinten is képesek vagyunk stimulálni különböző folyamatokat. A ReCell által használt frekvencia lehetővé teszi, hogy a sejtek roncsolása nélkül tudjuk a nagy molekulatömegű, aktív összetevőket a bőr mélyebb rétegeiben juttatni.

2. Ultrahang
Minél alacsonyabb frekvencián működik az ultrahang technológia, annál mélyebbre hatolhatunk vele a bőr szöveteinek legmélyebb rétegeibe. A ReCell által használt frekvencia 3mhz-en működik, ezáltal bizonyítottan, pontosan 2,5 cm mélyre képes hatolni a bőrfelszín alá, bármelyik testtájról is legyen szó.

3. Lökéshullám
Szemben az eddigi mechanikus technológiával gerjesztett lökéshullámokkal a ReCell elektromos impulzusok által állítja elő a lökéshullámokat, ezáltal biztosítja a sejtek egészségének megőrzését a teljes kezelési folyamat során.

Érdekel a szakmai nap

Ha szívesen megismernél egy forradalmian új technológiát, amelynek segítségével nem csak fejlesztheted szakmai tudásod, de vendégeid számára is egy innovatív és kényelmes megoldást nyújthatsz a bőrhibák halványítására és önbizalmuk növelésére, tarts velünk szakmai napunkon!

Regisztrációs díj:
4.800 Ft/fő

AZ ÁR TARTALMA:

  • Részvétel a workshopon
  • 1 db 50%-os vouchert egy kiválasztott Winshape kezelésre
  • 1 db 200.000 Ft értékű Winshape vouchert gép vagy bérleti jog vásárláshoz
  • Részvétel a helyszíni Winshape játékunk sorsolásán, melynek szerencsés győztese egy 7 napos géphasználati lehetőséget nyer!

A ReCell forradalmi technológiáját azoknak a kozmetikusoknak ajánljuk:

akik a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszenek

akik szeretnének kiemelkedni a konkurens szakemberek közül

akik minőségi, valóban hatékony szolgáltatást szeretnének nyújtani Vendégeiknek

akik forradalmi eredményeket szeretnének elérni a bőrfeszesítés és fiatalítás terén

PROGRAM

  • Bemutatkozás, köszöntés
  • Recell alakformáló gép bemutatása
  • Winshape partnerprogram bemutatása
  • Gyakorlati bemutató, modelleken végzett kezelések a helyszínen
  • Felmerülő kérdések megválaszolása, a bemutatott gépek megtekintése testközelből

IDŐPONT

2019. február 1.
10.00-16.00

HELYSZÍN

Lion’s Garden Hotel

1146 Budapest, Cházár András u. 4.

Sosem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az innovációk követése, a folyamatos szakmai fejlődés, és a különböző újítások időben történő átvétele egy sikeres cég, vagy ambíciózus vállalkozó életében. 

Gyere el szakmai napunkra, ismerkedj meg a legújabb trendekkel és technikákkal a kozmetikai iparban, és természetesen köss életre szóló barátságokat és szakmai kapcsolatokat! 

Csatlakozz hozzánk, és légy egy összetartó, országos szakmai csapat tagja!